↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

středa 20. září 2023

Barbie Photoshoot Creating 3

Ta tvorba bárbín, nebo respektive jejich úprava, mě velice chytla, a tak přicházím zase jednou s novou sérií fotek. Jen zdůrazňuji, že tyto "photoshooty", jak tomu hezky česky říkám, mají pouze dvě funkce: zaprvé se chci vyblbnout, zadruhé chci navnadit na finální výtvor. Samo o sobě to ovšem zas takovou hodnotu nemá, tak mé fotky z této série berte s nadsázkou.
Tentokrát je photoshoot z procesu utváření vzhledu, který ještě není hotov. V článku o bingu jsem vyhrožovala, že 2. 10. vyjde přednastavený článek s novým výtvorem, tak jen chci upozornit, že tento photoshoot se k tomu výtvoru nijak nevztahuje, jedná se o dvě naprosto odlišné bárbíny a vůbec netuším, kdy tuto konkrétní dokončím, protože je to trochu složitější. Zrovna tak jsou ty fotky trochu jiného charakteru než předchozí dva photoshooty (zde a zde), ty původní byly víc na punk, víc měly navozovat "moderní umění", nebo aspoň modernu, která si zkrátka libovala v podivnostech. Tyto fotky jsou ovšem víc elegantního charakteru a byl to prostě opět pokus o úplně jiné fotografické umění

















Mimochodem dnes mám narozeniny jééj. Píšu to sem jen proto, že koukám na to datum, na kdy to přednastavuju, a najednou mě to prostě trklo :D pak povyprávím o případných oslavách, pokud nějaké proběhnou.

6 komentářů:

  1. Focení je povedené, takové záhadně-temné :).
    A gratuluji k narozeninám!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky. :) Jako kdybych se vrátila zpátky v čase, kdy jsem sledovala blogy, které gotiky Barbie. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky vypadají zajímavě. Některé jsou opravdu působivé. Třeba ta čtvrtá a devátá.
    Jinak přeju všechno nejlepší k narozeninám.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené příspěvky