↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

úterý 24. července 2012

Masters of Rock 2012: 4. den, 15.7., FOTKY

Neděle ... poslední den. Skončilo nám to nějak rychle, co říkáte? I když vám mé zaMOŘování tolik rychle asi zase neutíkalo. V tomhle článku jsou však už jen fotky ... a poslední vzpomínky ...

... na rodinu ...



... a skupiny ...

AUTOGRAMIÁDA GOTTHARD

Při této autogramiádě já čekal v dlouhém štrúdlu čekajícím na podpisy Arch Enemy. Přede mnou však bylo namícháno ještě několik fanoušků Gotthard ... a všechno to byli vesměs sympaťáci ...
Podle fotek, které pořizovala mamka, bych řekl, že členové skupiny nebyli jiní.
Letos jsme opravdu odchytli každého dobře naladěného.
Celý letošní Mástr mi přišel vůbec pohodovější ... i když jsem si prošel několika zmáčknutími.







Podle fotek soudím, že podobně přátelská byla i
AUTOGRAMIÁDA HELL

Bohužel na ni přišlo opravdu jen velice málo lidí ...
Co jsem tak poslouchal, všichni si je nechávali utéct právě kvůli Arch Enemy.
V pátek to probíhalo podobně - to si většina nechávala ujít Unisonic kvůli Edguy.





Víte, jak poznáte sympaťáky ?
...


Nevím, jestli vám kdy kdo takto krásně pózoval. Pro nás byli Hell prvními.


AUTOGRAMIÁDA ARCH ENEMY

Dopodrobna jsem vám v minulém článku popsal, co se při a před touhle autogramiádou stalo, takže můžu přejít rovnou k fotkám ... A pokud vás Arch Enemy zajímají, vychutnávejte si tyhle fotky, neboť díky tomu, co se utvořilo u pódia, z jejich vystoupení moc kvalitních fotek nemám ... vlastně jsem rád za to, že vůbec nějaké mám. A že žiju.


Možná, že se Angela právě pro něco shýbla, ale Michaelův výraz a ty Nickovy vlasy dělají z téhle fotky přesto jednu z nejzajímavějších:














Na následující fotce není nejzajímavější jeden z Michaelových šklebů ani Angelin úsměv ... nýbrž kus toho černého rukávu ... který patří MNĚ. Áno, áno - obdivujte tuto fotku. :D



a VYSTOUPENÍ ARCH ENEMY ...

Nick:

Nick byl nesutále na špatné straně (přidal se k lordu Voldemortovi). Aspoň tedy vždy, když jsem vytáhl foťák ... to jsou zákony schválnosti.


S Angelou:



Angela:









Ten bílý "kaz" je čísi černá mikina ... opravdu černá ...

s vlajkou:



S Michaelem:





Michael:

Nutno podotknout, že v jiné póze jsem ho zachytil zřídkakdy.


Ale že jste to vy, snažil jsem se o nějaké oživení a vybral jsem fotky, na kterých je zachycený i jinak.


Mou nejoblíbenější je přesto tahle ..


s Sharleem:




A Sharlee:





A tahle úžasná, brutální show bylo to poslední vystoupení, co jsem na letošním Mástru viděl ...
Pravda, ještě jsem zaslechl něco málo ze Sabatonu, ale to už jsem brouzdal po areálu a fotil okolí ...
Jejich hudba mě vážně příliš nezajímala ... vím, že nejsou špatní, ale po tak náročném mačkání jsem na ně už opravdu neměl náladu ...
Takže si ze Sabatonu pamatuji akorát toto:


Chvilku jsem pozoroval ten mohutný dav sabatoňáků, ale taky jsem nafotil hlavní pódium z boku, což bezpochyby nenapadlo každého ... a přitom šlo o tak originální fotku ...

Cestou k vlaku jsem blýsknul, co se dalo ... to abych měl řádné památky - kdo ví, zda se do Vizovic podívám i příští rok.

Tak se stalo, že jsem si nafotil naše sekuriťáky ... kteří mi ochotně zapózovali, jako kdybych byl dávno ztraceným členem jejich party. Kdo ví ...
A protože po těch všech autogramiádách jsem už byl na oranžové vestičky alergický, má odpověď na jejich otázku "Jako security nebo jako civil?" byla jasná: civil.
A tak mám fotku - nezaostřenou a zašumělou - naší sekuriťácké party.


Nejdůležitější ze všech relikvií je však právě tato:


To je prosím pěkně podpis onoho vysokého, hubeného sekuriťáka, který stojí na fotce uprostřed.

Ale chápu, že to vás asi příliš nevytrhne ... proto tu mám ještě lepší úlovky ...

Naše sekuriťácká banda mě totiž pak pustila do stanu Prosperity, abych si mohl nafotit podpisy, které po sobě zanechaly skupiny na lavicích.

Hell, Tiamat a Unisonic:

Pain a Doga:

Skyforger a Hell:

Sabaton (vím, že umíte číst, ale mám prostě potřebu vám to nad ty fotky psát):

Sebastien, nadějná česká gruppa:

Salamandra:

Byl tam i Visací zámek, ale vzhledem k tomu, jak moc mi byli po letošním Mástru odporní, jsem je nefotil.
Zato mám ARCH ENEMY:

Závěrem jsem taky vzal vzkaz od nějaké švédské skupiny ... ale jelikož nevím, jaké všechny skupiny na letošním Mástru byly ze Švédska, nepovím vám, od koho to je. Můj tip jsou Deathstars, ale taky to třeba ani nemusí být od skupiny, jen od švédského fanouška, který chtěl pozdravit své druhy. No, jelikož neumím švédsky, nic blíž vám k tomu neřeknu.


Tím by se to vlastně dalo i ukončit ... ale já to nechci ukončit. Tak vás ještě vezmu do nočního areálu, jehož uličky byly téměř vylidněné ... neboť většina lidí se odhodlala skrýt před zimou - a to buďto do kotle, do stanů nebo do ... větších stanů, které fungovaly jako hospody.



Tak vám ještě představím rekordmana, který si říká Luu z Petřvaldu. Za celou tu dobu mě stánek, kde se zdarma měřila hladina alkoholu v krvi, nezaujal, protože jako abstinent bych kdykoliv nadýchal krásnou čistou nulu (která podle jejich hesla vyhrává). Avšak někteří na Mástr pravděpodobně jezdí jenom s úmyslem se opít, jinak nedokážu Luua pochopit. Našel jsem jeho zápis v rekordech - ve 20:20 měl 3,026 .. a ve 20:53 už 4,477 - je tohle normální? Není!


Jednak mi alkohol přijde jako ztráta peněz, ale především se mi to hnusí. Zvlášť u žen ... ale ono jet ve vlaku vedle chlapa, co o sobě neví, taky není moc příjemné.
Proč pijete? Já vám to nechci vyvracet .. no, chci, ale to se mi asi nepovede .. ale nechápu vás. Co je na tom tak skvělého? Zdá se mi, že to jedině každou akci zkazí. A problémy to neřeší, dělá je to horšími.

A ani nevím, jestli jsem vám vůbec ukazoval letošní pásku. Pravděpodobně ne ... a to jsem na ni vloni nadával hned v prvním článku a předloni jsem ji hned v prvním článku vychvaloval. A letos? Všem přijde krásnější než ta loňská ... dobrá, má příjemnější barvy ... je to světle modrá nakombinovaná s nějakou ... béžovo-hnědo-šedou. Ale ten vzor mi připomíná špatně zpracovanou makedonskou vlajku. Letošní páska se mi tedy líbí ze všech asi nejmíň.

Ale je z Mástru - a to se počítá!




A podpisy Arch Enemy ... stříbrozlaté na Mástr-cédku.
Ten nejrozmláchlejší úplně dole patří Angele.


Když se na to tak dívám, jsem si jistý, že mi za to to mačkání na Prosperitě stálo.


Fotka vlaku je sice z pátku ... ale symbolicky jsem ji sem dát musel.
Protože tohle je poslední Mástr-článek.
A stejně se mi nepodařilo sdělit vám úplně vše, co bych chtěl.
Ale když se tak dívám do poznámek v mobilu, nic zas tak zásadního jsem nevynechal. Až na puding, který jsem si dal v brněnské restauraci Arca di Adria. Vlastně to neměl být puding - proto to zmiňuji. Měla to být horká čokoláda ... tekutá čokoláda ... aneb pití. Jenže to byl horký puding. Co hold naděláme.

Nemá cenu to dál natahovat.
Tak zase někdy ahoj .... příště vám hodlám vyprávět o tom, jak jsme na Hluboké hledali pomník Záviše z Falkenštejna. Dobrodružství jak noha!
Ale kdy to příště bude, to nevím.

Dobrou noc!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky