↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

úterý 25. července 2023

Léto začíná, kdy se nám zachce, třeba teď

Děkuju. Opravdu děkuju za super reakce u předchozího článku, těší mě, že už jste navnazení na výsledek mého patlání. Upřímně, jsem z ní nadšená, už je hotová, hoví si v nové vitrínce a čeká, až ji blejsknu. Ale ještě než přijdu se sexy odtajněním, co že jsem to tvořila, posdílím dva jiné články. 

Zaprvé byl Masters of Rock, částečný důvod mé dlouhé nepřítomnosti. Z něj nás čekají celkem čtyři články, za každý den jeden. Vezmu to stručně, protože takové shrnutí každého dne je nakonec vždy stejné: "bylo to super, ale bolely mě nohy". Nicméně ty články budou, tak snad vás i budou bavit. 

Ten dnešní je ovšem "zadruhé", a je trochu kratší a zaměřuje se na jednu jedinou věc: 



Už nějaký ten pátek pracuji v Drakkarii, což je kupodivu firma, která dokáže rozdělovat společnost. Buďto ji lidé milují, nebo nesnášejí, důvody jsou různé. Někdo například tvrdí, že naše meče jsou jak dětská hračka. No jo, jenomže to jsou lidé, kteří nakupovali, když byla firma v plenkách a místo vlastní výroby překupovala z Pákistánu a Indie. Teď máme kovárnu vlastní a... no asi nemám povoleno prozrazovat nic bližšího o našich řemeslnících, ovšem nad jedním z našich kovářů bych se mohla rozplývat snad v každém článku. Výjimečně ne z toho typicky ženského pohledu, kdy ta blonďatá pubertální naivka slintá nad svalnatým Herkulem. Ne, to není ten pohled, který mám na mysli. Za ty roky jsem se naučila víc oceňovat práci, přístup, kvalitu... po zkušenostech v jedné nejmenované pekárně dokonce i to, když se někdo neposere v šatnách... ale tady je ta laťka díky bohu výrazně vyšší. Sere tu jen inflace. 

Je to vtipné, protože většina (e)shopů zdražuje permanentně a prochází jim to, protože "to přece dává smysl". Ale zdražte si jednou za patnáct let, a náhle jste pomalu vlastizrádci. Lidé mají kolikrát humorné názory. 

Asi vás ale víc zajímá, co vlastně děláme, že? Nejsou to jen chladné zbraně (ať už sběratelské nebo na šerm), ale i šperky. Třeba naši GW2 guildu nejvíc zaujaly pinďoury, protože je to banda třicetiletých puberťáků, ale kdyby někoho z vás zajímaly také, nově je máme i pozlacené, to pro extra falofandy.

 
Ti vyspělejší jedinci ovšem vědí, že pravá zábava nezačíná fascinem, ale spintriemi. Podle posledních teorií jsou toto mince, kterými se platilo v bordelech ve starém Římě. Každá z nich vyobrazuje jednu polohu a velmi pravděpodobně to fungovalo tak, že jakou položmincí jste si zaplatili, tak jste si zadováděli. 
 

 A aby to nepůsobilo dojmem, že jsme posedlí sexem, protože evidentně jsem starý chlípník a dokážu své články směřovat jen jedním směrem (to snad radši ty z Masters ani nechci psát), zde nabízím fotografie těch už doopravdy nevinných produktů:
 
 
Pro představu.

Nicméně blog nepíšu jako ambassador Drakkarky a nehodlám tu dělat přehnanou reklamu. Ovšem myslím si, že když už mám svůj psací prostor, který sem tam někdo navštíví, je jenom fér podělit se buďto o opravdu působivé kousky vyráběné na zakázku, nebo - jako v případě tohoto článku - o slevy. 

To je asi něco, co se sem pokusím sdílet nejčastěji, věřím, že čtenáři si zaslouží menší odměnu za to, že se musí prodírat mými litaniemi, a tak jsem se rozhodla vás aspoň čas od času informovat o slevách. Myslím, že to budu dělat formou těch malých bannerů, jako vidíte nahoře v článku. Asi vždy, když bude sleva aktivní, začnu psát články a umisťovat do nich tento banner, dokud sleva poběží. Tato konkrétní je na 10 % a platí do 27. 7. (jo, možná vám to přijde, že informuji pozdě, ale náš marketing se rozhodl pro úplně bleskoakci, která byla spuštěna včera a končí ve čtvrtek).

Sleva se vztahuje na vše, co již není v sekci "akce".

DRAKKARIA.CZ

Jo pokud jste někdo Slovák, prosím zakládejte si objednávku v EUR, jinak se vám to nepodaří zaplatit, nepřijde vám IBAN.

Jo a mimochodem ten GIF timer se vždy při načtení stránky resetuje, nemůžete to tedy brát jako úplně 100% přesný ukazatel, spíš jako takové upozornění, že času už nezbývá moc. ;) Akce platí do konce 27. 7.

3 komentáře:

  1. O firmě jsem nikdy neslyšela, ale udivují mě ti lidi... Však se zdražuje všechno a bohužel se tomu asi nikdo nevyhne :D. Je hezké, že nám chceš sdílet i zajímavé slevy :).

    OdpovědětVymazat
  2. I já čtu o firmě poprvé :) Určitě je to zajímavá práce dle fotek :D :D Určitě se najde někdo, komu přijde kód vhod :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to je zajímavý e-shop, musíme to prostudovat s manželem 😊

    OdpovědětVymazat

Oblíbené příspěvky