↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

čtvrtek 29. září 2016

Dizajno nóvo: yo flame on

Měla jsem náladu napsat retardovaný nadpis, tak jsem si to užila ... Potřebovala jsem ventilovat, co ve mě zanechala povídka "My Immortal", kterou určitě už hodně z vás zná, jen já se k ní dostala o sto let později, neboť FFky už dlouho nečtu. A byť je to psaný angličtinou natolik kreténskou, musím uznat, že výraz "rehellity" pro realitu se mi vskutku zalíbil. Nemluvě o tom, že LOOPIN jako přezdívka pro Lupina mě ohromila snad ještě víc než Lupič, Křupin nebo Lumpin. Na druhou stranu doteď netuším, kdo je Sodomize, a jen tiše doufám, že to nemá být jeden z paskvilů Vážného, tedy Siriuse. A před Voldemprtem smekám, byť je mi jasné, že to byl překlep ... celá ta povídka mi přijde jako jeden velký překlep.

No dobrá, ale toto nemá být recenze na příběhy gothické hrdinky Eboby (či Enoby, Ebony, Eroby, Egogy nebo jak se momentálně jmenuje), tohle má být oznámení, že pracuji na novém designu ... Ne že ho nadobro měním. Mám totiž problém. Nový "Rising Flames" design mi zatím nepřijde dokonalý ... a co je ještě horší, já ani nevím, jak ho k dokonalosti přivést. Myslím, že s Bloodstonem jsem si nasadila laťku vysoko. Tím neříkám, že tvořím nejlepší designy na světě, jen říkám, že Bloodstone přesně vystihuje to, co bych na svém blogu chtěla mít, a Flames to bude těžko překonávat.



Toto je má prozatimní verze. Jsem nadšená z barev, lebek i lávy, ale seskládané dohromady mi to zkrátka nepřijde nejlépe. Posoudit můžete sami. Potřebuju tip na zlepšení, ale poníky a duhu neberu, nezabírají.

Tím pádem v nejbližší době asi ke grafické změně nedojde, a tak vám s politováním oznamuji, že tato rudá vám tu oči drásati bude ještě nějakou drobnou chvíli. Dokud se nedostanu do grafické euforie. Mezitím pracuji na jedné malbě - už taky pár týdnů - a na jednom příběhu, řekněme povídce, která by se tu taky snad mohla objevit. 3.10. mi také začne škola, takže vás konečně začnu zasypávat moudry z neurobiologie, mykologie, imunologie, morfologie a jiných sprostých slov ... Věřím, že se těšíte skoro víc než já.

A vážně vás nechci zahlcovat přehnanou dávkou metalu, ale .. dneska vyšlo nové cédéčko Epici, tak sem prostě tu recenzi na něj někdy vhodím. Zatím z toho mám ten pocit, že poníci a duha fakt nezabírají.
A další velice pozitivní zpráva: 11.11. vydá nové cédéčko i Sirenia, takže někdy v té době to tu bude opět zarecenzované.


EDIT 4.10.2016

Po docela velkém úspěchu design nastavuji v nezměněné podobě ... jen je trochu prodloužený, aby se zobrazoval snesitelně i na mobilech.
Každopádně jelikož je teď oficiálně nastavneým deisgnem, přidám sem všechny jeho bonusky:


Avatary:




Popisky:



Komentářovky:

starý:

nový:

admin:


Oddělovač:



Doufám, že se vám u mě bude stále i s novým vzhledem líbit.


May the stars guide you
a dobré ráno

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky