↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 14. května 2012

Lady Aprella - kresba

Kdysi jsem se díval na koncerty z turné Emilie Autumn a kromě nových tragických písní a jejího šíleného účesu mě zaujala i skupinka tří dívek, která ji doprovázela - a evidentně ne poprvé. Nejspíš jsou to herečky, zpěvačky a akrobatky - říkají si Bloody Crumpets. Popravdě mi přišly na pódiu spíš jako rušivé elementy ... a ani když jsem si projížděl jejich fotografie, neudělaly na mě dojem. Zjistil jsem však, že kdysi byla Crumpetem kromě Veroniky, Maggot a Contessy i tzv. Lady Aprella, která se vypařila bůh ví kam. Možná také proto přilákala mou pozornost ... nebo to způsobovaly ty zelené vlasy?
Rozhodl jsem se po roce vrátit ke kreslení, už dlouho jsem nad tím přemýšlel a hledal jsem vhodný model ... A našel jsem Aprellu.


Originál:



Upozorňuji, že jsem opravdu už asi rok nekreslil, prsty mi ztuhly a jakákoliv schopnost odhadování perspektivy a proporcionality mě opustila tak rychle, jako ... no, ona vlastně ani nikdy nepřišla.

Mé dílo:





Teď se mi to popravdě líbí ještě míň, než když jsem to fotil ... Sveďme to na to, že je to jedině potvrzení mého tvrzení, že fotky dělají z každého velice ošklivého debila.
Ve skutečnosti mám chuť to nezveřejnit, ale tak co, přeci zase nebudu kecat o politice, chce to změnu.
Že náhrdelník připomíná práci desetiletého dítěte a ramínko od podprsenky je příliš krátké, to mi ani říkat nemusíte, vidím to sám. A to, že se má Aprella vůbec nepodobá té původní, to vskutku vidím také.

Dobře ... jdu se zahrabat ...

Tak zatím ahoj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky