↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

sobota 15. října 2011

Kdo dělá lepší designy na přání než já ...?

No, odpověď je snadná a velice dobře předvídatelná: každý! Ale i přes mou zálibu v kopírování stylů ostaních a i přesto, že jsem neschopný, si u mě někdo design objednal ... vlastně to nebyl jen jeden člověk ... začínám nabývat dojmu, že jste se na mě domluvili (vaše záměry tedy nechápu). Design si u mě objednali dva lidé ... a to téměř najednou, tuším, že mezi jednotlivými objednávkami byl jeden den rozmezí.



Takže jsem tvořil design pro povídkový blog, na kterém měla převládat černá a mohla se vyskytnout i červená. Měl jsem zadáno, s jakým obrázkem mám pracovat, což jsem uvítal s radostí, protože já a fantazie nejsme dobří přátelé.

Také jsem tvořil design pro Veroniku, kde měla převládat zelená, mohla se objevit hnědá, hlavně to mělo být sladěno do přírodního motivu. Veronika mi také zadala, jakých obrázků bych se měl držet, dva z toho jsem dokonce využil.

Náhledy najdete v celém článku. Na každý můžete kliknout a tím se dostat na blog, kde je design momentálně nastavený.

Tajemná pracovna za zrcadlem:



Last Home:



Řekl bych, že od své první designotvorby na přání jsem se poměrně zlepšil ... minimálně v tom, že nastavený design sedí. On sice Na svůj problém nemusíš být sám vypadal na náhledu moc dobře, nicméně na nastaveném se mezi okraji a záhlavím zobrazovaly tmavé fialové pruhy a to výsledný dojem docela dost kazilo. Ale byl to odpich .. odpich až sem. Tak nevím, mám na sebe být hrdý?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky