↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

sobota 21. srpna 2010

Malovičky

Malovičky aneb ono místo, kde se ztrácí měsíc ;) sliboval jsem fotografie z tohoto půvabného místa a tak je sem konečně přihazuji :)

záhon

Ano, ano (Bendere odpusť :D) tady vidíte záhon osvětlený posledními paprsky zapadajícího slunce a aby té romantiky nebylo málo, vyfotil jsem to tak, aby pozadí kraloval všemi milovaný kravín! :D

golf
Taky vám to více než bazén připomíná golfový trávník? :D Když jsem ten bazén viděl prvně, vážně jsem se lekl :D ovšem matička mě přesvědčila, že voda není závadná.. jen zelená.. tak jsme tam každý den  poctivě lezli :D

pergola
Pergola.. prvně jsem v ní neviděl ani jednu mouchu.. zvláštní.. :D
Ale je to pěkné místečko.. dobře se tam sedí.. líbí se mi to psí víno ;) ono to na fotce asi nevypadá nějak krásně, ale je to pěkné a rozhodně o dost hezčí jak to, co tam bylo původně.. no vlastně nevím, co tam bylo původně :D ale pokud jsem si to z těch starých fotek domyslel dobře, měly by tam původně být nějaké zbořené zdi.. :)


houby
Taky teď často slýcháte, že je ideální čas pro houbaření? Když jsme byli v Malovičkách, mohli bychom vám to jen potvrdit ;)

No a už tradičně hodlám prudit s fotografickou soutěží ;) tentokrát na téma obloha.
Ovšem nechtělo se mi už lézt někam ven, protože dnes bych stejně nafotil asi už jen nechutnou modrou. Takže se chci zapojit s fotkami oblohy právě z Maloviček.. a myslím, že všechny ty fotky jsou pěkné.. :)
Obloha
Tahle je trocu menší, protože jsem jí složitě ořezával, aby tam nebyl vidět, plot.. člun.. a všechno možné, co bylo schopné tu fotku zkazit ;)
Ovšem ani po ořezání jsem tuhle fotku neuznal za tak úžasnou, abych s ní soutěžil.. :)

Obloha
Tahle je hodně podobná ;) avšak neořezaná a focená z jiné strany ;) tedy z jiné strany bazénu :D

Obloha
Konečně změna. Docela se mi líbí, jak je to focené přes ty větve a líbí se mi i modré zabarvení ;) nicméně ani s touto fotkou jsem se neodvážil soutěžit...

To jsem provedl s touto fotkou..
Obloha
Tato fotka totiž má atmosféru.. a něčím mě doopravdy okouzlila.. je temnější.. záhadnější.. a celkově na mě nějak působí.. ty předchozí se mi velice líbily,a le nemohl jsem říct, že by z nich něco vyzařovalo.. a kdyby ano, tak v porovnání s touto fotkou je to tak malé..už jsem se v tom zase zamotal :D ale doufám, že mi rozumíte ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky