↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 16. srpna 2010

Nic už nemá duši

Pěknější nadpis jsem už vymyslet nemohl :D
Chci vás zase jedou seznámit s tím, jak jsem si pohrával se světem přes objektiv.. no pohrával.. spíš jsem sprostě blejsknul to, co jsem viděl :D

Mnozí z vás už ví, že jsem ve fotografické soutěži a tentokrát bylo téma Dům nebo domy ;)  tak jsme vyjeli na Šindlák a zkoušeli vyfotit něco, co by nás aspoň trochu zaujalo a bylo pěkné.. což o to.. mastňáckých vil, které se pyšnily novými zateplenými fasádami jsme viděli opravdu dost.. obdivovali jsme krásu různých novostavb a řkali jsme sei, že bychom v nich také chtěli žít.. jenže ani jeden z těhle domů se mi zrovna nehodil.. mojí představou byl osamělý polorozbořený temný dům stojící kdesi na poli u jednoho ještě temnějšího stromu. Jenže nic takového jsme kupodivu nenašli, takže se musí Pepi (pořadatelka soutěže) spokojit s tím, co jsem našel a mým představám vyhovovalo asi nejvíc :)

Jako první mě přepadla tedy myšlenka na starý dům.. nebo nový vybudovaný ve straým stylu.. a hned u Litvínovic jsem jeden našel :)
Dům 1
Dům 1 půlka

Jenže i když je domek pěkný, rozhodl jsem se vytrvat a zkusit najít něco lepšího.. ;)
A myslím, že trpělivost přináší ovoce :)
Hned naproti této stavbě jsem totiž spatřil za obrovskou jedlí probleskávat něco žlutého - a ona to kaple! Tak jsem jí také vyfotil, ale ani s tou soutěžit nehodlám.. :)
Kaple

Tak jsme se pak vydali na ten zmiňovaný Šindlák a já tam našel takovýto poklad :D
-
Jakýsi podivný baráček, který podezřívám z toho, že v něm je ukryta studna ;)
Dlouho byl mým favoritem, ale stejně jsme jeli dál :)

zarostlý dům
Dál jsme našli tento zarostlý a zbořený domek, který u mě tedy prozatím vyhrál na plné čáře :) ovšem vzadu jsem si všiml něčeho podivného.. prasklý dům?
Takže nakonec soutěžím s tímto..
soutežní
Ta prasklina mě doopravdy zaujala myslím, že tento barák má i mnou tolik vyžadovanou duši :) možná je to tím letopočtem.. kdo ví..? ;)

A pár dalích zajímavých baráčků, které jsem ovšem nechtěl zojit do soutěže nikdy :)
Kostel
Radnice - asi :D
Ano vidíte dobře.. právě tam probíhala pouť :D
No a abych vás neumořil barákama, ta opět nabízím odlehčujícífotkyo milovaného Čičana :)
Čičan
Neptejte se mě, kde má nohy.. nevím to :D
A opět vám nabízím pohled na jednu z částí mého těla.. :D svojí ručku něžnou.. :D a kontrolní pásku z Mástru, která je už špinavá od špaget a lepidla :D
Rozvalenej kus Čičana :D
Čičan dravec :D
Spí v pneumatice
Zajímavý posed
V pneumatice
Poslední fotka.. ty z Maloviček a možná i víc fotek Čičana dodám až se vrátím z Křemže.. ano je to tak, odjíždím do Křemže a nevím přesně kdy se vrátím.. asi 23.8. tak se tady mějte hezky. :) dlouho jsem tady s vámi nepobyl, já vím, mrzí mě to, ale prázdniny jsou tak krátké, tak užívám.. :D ahoj všichni.. teď ještě odpovím na pár komentů a vyrazím :) přednastavené články nebudou, páč nestíhám :(

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky