↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

středa 17. července 2019

Návrat s novým designem: Eternity


Návrat k blogu jsem plánovala už delší dobu. Ani vlastně netuším, jak dlouho jsem byla neaktivní, ale trochu se začínám smiřovat, že všcehna má "esbéčka" jsou mrtvá. Ne že by to bylo to hlavní, o co by mi při blogování šlo, spíš naopak. Užívám si psaní článků a konečně po delší době přicházím i s chutí číst si cizí články. Snad se mi tedy podaří vydržet s blogováním aspoň první tři nejtěžší měsíce - a pak už by to mohlo jít. Ze strvačnosti, však to znáte.

No ale co tedy přináším za novinky? Design, samozřejmě, protože datadisk je dávnou minulostí v Living Worls S4 už máme za sebou (to je jen narážka na Guild Wars 2, nejbožejší hru na světě, podle které si vždy utvářím designy), a tak to chtělo holt změnu. Ne zas tak drastickou, jak vidíte, oproti předchozí Path barvu ani styl příliš nezměnil, ale přesto z něj má ten dobrý svěží pocit.

Tak co, bude u vás mít fialová no.2 úspěch?



Kromě designu jsem si trošinku reorganizovala menu/rubriky, ale jde o změny opravdu minimální, takové přípravné na budoucní větší rekonstrukci. Přece jen bych měla někdy rozdělit ty fotky a určitě chci na blogu vymezit sekci o kočkách, byť vzhled a původní metalové zaměření tomu moc nenasvědčují. Myslím si, že i na herně-hudebním blogu lze šířit osvětu o kastraci, a tak se o to pokusím.

Budu pokračovat v cédéčkové sbírce. Včera jsem si zrovna pročítala ty svoje staré popisy a docela mě bavily, takže i kdyby to měl být archiv čistě pro mě, je to série, kterou "dokončit" musím. Dávám to do uvozovek, protože tak nějak doufám, že můj seznam cédéček nebude nikdy finální a vždy do něj přibyde nějaký klenot, ať už z nové nebo staré tvorby.

A taky jsem byl na spoustě koncertů a festivalů, takže něo málo z nich taky přidám. Hlavně samozřejmě fotky, ať se můžete kochat nakopávajícím Joakimem a sexy Shagrathem.

No, a tímto vás tedy oficiálně vítám u znovuspuštění Per Aspery. Doufám, že se vám tu bude líbit a že chudáček malej vydrží aspoň chvíli v provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky