↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 19. září 2016

Kresba: Amy Lee

Dobré ráno,
právě jsem vstala ... ne že bych se právě vzbudila, to ne, ale asi na půl hoďky mi výlez z postele zablokovala kočka. No nepřimazlete se k tomu, když vám to vleze přímo na polštář a začne vrnět.
I tak, vstávám relativně pozdě, neboť chodím relativně pozdě spát. Bude to hrozný šok, až mi opětzačne škola. Popravdě je veliké štěstí, že v ní vůbec můžu pokračovat, ale o tom až někdy jindy, teď k výtvoru ...

Ona sice moc Amy podobná není, ale je jí rozhodně inspirovaná ... :D Moje modelka je tedy útlejší, divnonohá osoba s rukou mrzáčka bez zajímavých rysů .. a ano, musím zapracovat na těch proporcích, asi ten obrázek půjdu ještě předělat, když na něj tak koukám.



Amy jako takovou jsem si vybrala, neboť byla mou první cestou k metalu, a velmi příjemnou a zajímavou cestou ... navíc je to krásná žena, a tak jsem si říkala, že se mi to aspoň bude dobře kreslit ... Ne že by to z toho mého výtvoru šlo poznat. :D
Na mou omluvu, obrázek vznikal pozdě v noci, když jsem chtěla vydržet vzhůru na zahájení olympiády a nevěděla, čím lepším než keslením se zabavit.
No, vydržela jsem, ale musím říct, že to nestálo za to. Aspoň ten obrázek z toho mám, jinak mi celé zahájení přišlo jen jako ekologické divadýlko. A to ani ne nijak zvlášť zajímavě zpracované. Nevím, proč já čekala nějaký karneval a opravdu cokoliv živého ..

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky