↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pátek 21. prosince 2012

Protest ... za práva!


TT mě dnes velmi pobavilo ... prý "Zavři oči a otevři mysl. Co uvidíš?" Co vidím? Na to se ptáte? Vidím naprosto zprzněný vzhled stránky blog.cz ... a i kdybych si vypíchl oči, v mysli ta stopa zůstane. Nejde jen o nepřehlednost, ale především o křivdu ... Možná to mnozí z vás neřeší, ale mně nepřijde úplně v pořádku, že autorský klub si zabral celou půlku stránky, přičemž články většiny z nich nejsou ani z poloviny tak kvalitní jako stránky jiných blogerů ... Už mi to silně připomíná politiku. Nejsou ničím výjimeční, ale protože patří do toho elitního spolku, kam se přijímá bez ohledu na kvalitu, mají víc práv ... ať jde o zrušení odvodů na pojištění nebo prestižní místo na stránce blogu. Fuj! Protestuji proti tomu, co se tady děje ...
Krásně sepsané důvody k protestování najdete například TADY. Ale i když je onen článek téměř dokonalý, dovolím si přidat ještě jeden důvod k protestu ... a ten není směřován jen na nový vzhled blogu, ale především na vedení. Jde o soutěž "Blog dne", kterou Standa na Srdci Blogu prezentuje hrdě jako velice prestižní záležitost, ale ve skutečnosti jde o akci, která může každým dnem zvětšovat prohlubeň mezi populárními a kvalitními blogy ... trochu mi to připomíná nadcházející všehozdražování. Zpět k soutěži ... Vyhodnocovat ji bude tuším partička rádobyznalců, kteří nám budou diktovat, co je momentálně IN, co se sluší, ale co je taky absolutní propadák. Jakákoliv svoboda z blogu postupně mizne, neboť pokud nezapadnete do AK nebo se nebudete vnucovat "porotě", aby vaše útočiště zvolila "blogem dne", živá noha k vám nepáchne, neboť zapadnete do nepřehledné hromady neaktivních blogů, ze které vás vyhrabou už asi jen vaši drazí affíci. Je to jako měnová ferorma ... kdo neinvestuje správně, přijde o všechno.


A já chci starý blog ... ten mi totiž nevnucoval, že název mého blogu je "vert...em" .. Pf! Taková drzost ... a ještě to hrdě velkým písmem prezentují "VÁŠ BLOG", ale to se mýlí ... na jméně blogu taky záleží, ostatně proto má taky jméno! Jinak by to rovnou mohl být "blog15456.blog.cz"! Tohle je .... VERTIGOREQUIEM.



Přátelé ... pokud protestujete tak jako většina hrdých blogeřů, co se nesmíří se vším, co je jim předhozeno, zapište se SEM. Ostatně MY utváříme blog, blogaři mění jeho tvář, blogaři udávají trendy, ti si volí, co se jim líbí, ne nějaká banda z "vyšších pozic".


Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky