↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

sobota 22. prosince 2012

No, oslavme to ...


Co oslavit? Že Májský kalendář zklamal a konec světa nepřišel? A já se tolik těšil na zombíky ... no vlasně netěšil, ale těšil jsem se, až tohle budu moct napsat. A teď můžu. Víte, co mě doopravdy zajímá? Jak tohle budou obhajovat oni fanatičtí zastánci konce světa v roce 2012? I když kázali: "Přesně v ten den všichni zahynou kvůli zvýšené sluneční aktivitě", přejdou na: "Nejde o zničení planety, ale o zničení lidské mysli, jak ji známe."? Těžko říct ... ať si to obhájí, jak chtějí.

Výjimečně nehodlám filosofovat, ale chci vás prostě a jednoduše pozvat na jednu vánoční oslavu pořádanou blogem prettylittleliars.



Včera jsem slavnostně přísahal, že přijdu, ale ... dnes ráno mi napsal parťák, jestli se nechci sejít. Samozřejmě, že chci ... jak bych mohl odmítnout setkání s člověkem, kterého jsem neviděl asi půl roku? Jenže se mi to kryje právě s touto oslavou ... a tak slib nedodržím ... zato stále mohu dodržet alespoň jednu jeho polovinu a to sice tu, že vás pozvu. Já rád vymetám jakékoliv soutěže a párty nejsou výjimkou ... no, nezbývá mi než doufat, že si tuto pozvánku pečte obdobný maniak ... nebo prostě jen člověk, který se chce před Vánoci trochu pobavit ...

No ... ještě jednou jsem chtěl také poděkovat všem, co hlasovali pro Mendík, neboť jsme vyhráli - juch - a děkuji i těm, co se zapisují na protestujeme.blog.cz, jak jsem lákal v minulém článku. Ještě vás budu chvíli lákat dál ... ale ne jen na "protestujeme", nýbrž i ke Kerrii, která vyhlásila PROTESTNÍ STÁVKU. Trvala by od 24.12. do Nového roku a spočívala by v nepřidávání žádných článků v tomto období. Víte, často se objeví několik zrovna neaktivních blogů, takže pokud se přidá jen asi sto blogů, asi se máloco změní, ale byl bych vděčný, kdybyste to šířili dál napříč blogem, i když vy osobně byste s tím nesouhlasili ... nabídněte svým čtenářům tu možnost se připojit, ať se něco hne ... A vzhledem k tomu, že jako stávkující jedinec mám zítra poslední možnost přidat článek, čehož díky lenosti asi nevyužiji, chci vám popřát krásné Vánoce už dnes. :) Bohatého Ježíška a žádného Satana Kalouse! :)


Nezapomeňte dnes v zápalu stávkování na onu oslavu. ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky