↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 11. června 2012

Chyba

Že já vždy dokážu něco tak úchvatně podělat ... až se divím, kde se ve mně ten talent na problémy bere. No jo, někdo ho hold musel vstřebat všechen, když mé okolí je dokonalé, jak o sobě rádo tvrdí.

Ale tohle ... tohle byla má chyba a mrzí mě to. Musím se omluvit Borůvce, neboť jsem úplně zapomněl uvést a zhodnotit její povídku, kterou přispěla do soutěže OCFR.

Takže abych to zhodnocení dodal, že?
Když vám řeknu, že Borůvka psala o Justinu Bieberovi, můžete si představit nějakou hloupou povídku o tom, jak Justin šel a najednou na něj spadla traverza. Jenže ve skutečnosti se tahle povídka snaží dostat pod kůži Biebrovo fanynkám a autorka se pokouší přijít na to, jak tyhle Belieberky uvažují. A i když mě na začátku zamrzelo upozornění, že příběh není psán podle skutečné události, za přečtení toto dílo rozhodně stojí a o to více mě mrzí, že jsem na něj prvně zapomněl. Autorka na to jde totiž zase z jiné strany než všichni ostatní. A myslím, že toto dílo by si zasloužilo obdobné ocenění jako Faint a Upy s Mitri, jak už jsem psal v tomto článku. Je to totiž nejenže psané poutavě, ale má to i šmrnc .. a konec, který nás nabádá k podobnému experimentu .. k jakému experimentu? Přečtěte si.


A ač to tak možná nevypadá, až do 15.6. je možné zapojit se zde do párty soutěží, které jsou nyní na první pohled zahrabané hluboko pod nánosem jiných článků ...

ZDE je odkaz na tu nejdůležitější, zahajovací, přes kterou je možno dostat se i na ostatní.
ZDE se zase nachází slovní fotbal.

Vyhodnocení proběhne někdy po rekonstrukci ... a v průběhu července ode mě nečekejte moc jiných článků než ty obsahující ceny, které mnohým stále dlužím. Tuším, že bych jejich zveřejněním mohl vyplnit případnou mezeru, která by se zde objevila v době mého kalení na Mástru. Ale ještě uvidím, jak to budu stíhat.

Ještě jednou se moc omlouvám Borůvce a všem ostatním přeji příjemnou zábavu v průběhu oslav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky