↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

úterý 15. května 2012

Tábor v Hořicích na Šumavě

V předchozím článku, který si pravděpodobně stihlo přečíst jen pár lidí, jsem se vám chlubil s novým táborovým designem a ujišťoval sem vás, že se pokusím vás na onen tábor nalákat ... A je to tu. Fender si nedá pokoj a zase bude lidi kolem sebe burcovat, ať se do něčeho zapojí. Nyní to má však jedno velké plus: NENÍ TO POLITICKÁ AKCE.


Není to tak, že by se mi do ruky dostal leták s nějakým cizím táborem, kde bych nikoho neznal, tudíž bych se snažil lákat lidi z blogu do neznámého, abych tam nebyl zcela sám. S většinou party, která na tento tábor jezdí dlouhodobě, se znám osobně a musím jedině potvrdit, že jsou to fajn lidé, se kterými by vyšel téměř každý. Letošní praktikanti jsou inteligentní lidé - gymnazisté - avšak nevylučuje to, jak by mnozí mylně předpokládali, že jsou i milí, ochotní a tolerantní. Však dokáží vyjít se mnou, jakou tvrdší zkoušku byste chtěli? :D

Tábor se koná o prázdninách od 4.8. do 11.8. 2012 v Hořicích na Šumavě - ano, opět je to akce spíše pro Jihočechy, takže pokud nějaké znáte, byl bych rád, kdybyste jim dali vědět. Nejvhodnější je pro děti od 8 do 15 let včetně, ale ve skutečnosti je ideální, řekl bych, pro všechny, kdo chodí na základní školu (od šesti let) nebo alespoň studuje na úrovni ZŠ (nižší gympl).
Nejvíce mě zaujalo téma, které je protentokrát SVĚT FILMU - to by zahrnovalo natáčení vlastních snímků, jejich sestříhávání i vypalování. Není pro to nutné ani žádné speciální oblečení - zkrátka něco starého, co můžete zničit.
Pokud máte někdo obavy, že byste na to třeba fyzicky nestačili, mám potvrzeno, že i když jde o tábor pořádaný Sokolem, žádné fyzicky náročné aktivity se tam nepořádají, jen běžné hry (jako třeba revoluce/středovek či hutututu), nebo pokud máte dojem, že pokulháváte ve vázání uzlů a určování azimutů, tento tábor je jako stvořený pro to, abyste se to na něm naučili. Nikdo vás tam za nic trýznit nebude, jsme přeci lidé, nějak se dohodneme.

Spalo by se na ubytovně, takže pokud někomu vadí stany, nemusí se bát. Hygienické podmínky jsou tam dobré. Pokud by se ale někomu zdálo, že to zcela podkopává pravou táborovou atmosféru, ujišťuji vás, že většinu času byste strávili v lese a večery u kytary u ohniště.

cena: 3000Kč

Více podrobností najdete TADY.

Přeji příjemný zbytek dne a doufám, že se někdo zapojí. ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky