↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pátek 25. května 2012

Hezky česky ... a nebo cikánsky

Dlouho jsem se snažil blog a téma "cikáni" od sebe oddělit, byť to bylo snadné asi tak jako oddělit od sebe dva namíchnutý wrestlery ... ale teď už tomu musím nechat volný průchod. Proč v sobě neustále držet vztek, i když vím, že tenhle typ článků zaujme málokoho ... ? Nemá cenu zavírat před tím oči.

Možná si vzpomínáte na případ nebohého chlapce z Břeclavi, kterého cikáni zbili a podřezali jen kvůli tomu, že u sebe neměl cigaretu. Vyvolalo to opravdu silnou vlnu nepokojů .. extrémisté zase vyrazili do ulic .. ostatní, kdo mají srdce na správném místě, uspořádali sbírku. A teď se náhle dozvíme, že je to jen PODVOD. Že si to kluk vymyslel a vlastně se zranil při sportu.



Ale je to pravda? Možná, že tahle má úvaha je zcela zcestná (v podstatě nemám ani na čem stavět kromě osobní zkušenosti s cikány), ale hned, jak jsem slyšel vyjádření toho kluka, blesklo mi to hlavou ... Nepřitlačili cikáni náhodou? Nepovažuji je obecně za bůh ví jak inteligentní lidi, ale každému z nich muselo být jasné, že dokud ten kluk bude vypovídat proti nim, národ se bude bouřit a riziko vyhlazení stoupne. Co když ho po propuštění z nemocnice zmáčkli a vyhrožovali mu, že pokud nepřestane plácat blbosti, nebude to jen ledvina, co příště opustí jeho tělo? Nechci je obviňovat (tedy chci, ale nemám důkazy), jde jen o mé domněnky, o které bych se s vámi rád podělil ... Je také možné, že teď už kluk říká pravdu a opravdu se jen styděl za to, že se zranil při sportu ... Tak jako tak teď nastávají černé časy ... a věřím, že doslova. On si to asi neuvědomuje, ale tímhle jeho vyjádřením se dostali cikáni na koně. Vlastně z nich udělal teď ty chudáčky, kterým se křivdí, o což jim vždycky šlo. Začnou protestovat, jací jsou Češi rasisti, že na ně svedou každé malé bebí, a já mám strach, že by to mohlo zpřísnit dohled nad domnělými rasisty a už profláklými extrémisty. A i když se asi nikdo z nás nehlásí k rasistům, přiznejme si, že život by to zkomplikovalo každému už jen z toho důvodu, že by si cikáni začali moc dovolovat ... myslím víc než teď. Stali by se nepostižitelnými a každý den bychom mohli očekávat nějaký útok. A až bychom skončili v nemocnici, slyšeli bychom možná ze zpráv už jen "Další puberťák si vymyslel napadení cikánů." Oni by to na to uhráli. Jsou stále tou utlačovanou menšinou ... a jestliže je zbijete, potrestáni za to budete stejně vždycky jenom vy veřejným výsměchem.

Stále se obrňuji tvrzením, že "nenávist k cikánům není rasismus, jen vlastenectví", a hodlám v tom setrvat. Vezměte si, jak národ semkla zpráva o tom, že "Romové ublížili chlapci, co neměl cigaretu". Možná, že kluk kecal, ale jedno nám ukázal - nikdo z nás si je tady nepřeje ... Ale co teď? Zase se uklidníme z ulic do domovů a zavřeme zdvořile ústa. Budeme čekat, až zase někoho napadnou. Ale když už vidíme, že všichni stojíme na stejné straně, proč čekat na dalšího zmrzačeného chudáka? Příště by to mohla být vaše rodina ... na to tady asi čekáme.








Všechny tyto obrázky nám ukazují, že hodně lidí na ně má své názory ... a téměř všichni tady máme své zkušenosti (které většinou nebývají příjemné). Poslední obrázek nám dokonce připomíná, proč je málokdo ochotný uznat je jako právoplatné občany ČR. Což mi připomíná jeden komentář z FB: "CESI BLESI CIGaNI jSOU LEPSII CESI DO BLaTa CIGaNI DO ZLaTa... Tommy Dee Mutherfuckers we just born with haters .. fuck the world all niggaz just continoue with black style". Proč si udržovat ve státě někoho, kdo jednak veřejně nadává na Čechy a povyšuje se tak nad ty, kdo ho živí, a jednak jeetě ke všemu nadává anglicky, jelikož češtinu evidentně moc nezvládá, tudíž by měl být vyhoštěn do svaté Ameriky, když se tolik dovolává bratrů "niggaz".

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky