↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

neděle 22. dubna 2012

Nutit vás budu!

9. dubna jsem vyhlásil soutěž o Cenu Fernanda Ribeira. Mnozí z vás to ani nepostřehli. A ano, tohle je ta věc, kterou chci řešit. Už se blíží konec měsíce a přihlásili se mi jen tři lidé:


Nezávazně se pak přihlásili dva lidé:


To je poměrně smutné skóre, nezdá se vám?

Tento článek jsem začal rozmýšlet už před pár hodinami, v drahé sprše, což je místo, kde myšlenky tečou nejlépe. Jenže tehdy jsem vyloženě běsnil. Chtěl jsem vás všechny velmi seřvat ... a teď na to nějak nemám. Ale jsem stále zoufalý, stále to ve mně je. Nevím už, co chcete. Když jsem vyhlásil VKS, psali jste mi "Ne, díky, já na takto vážné věci nejsem, umím psát jen samé parodie a tak.", bezva, takže teď jsem vyhlásil prvně soutěž, kde o ten nadhled a schopnost zparodovat to, co nás obklopuje, jde, kde se to cení ... a co mi píšete? "Když já umím psát jen vážné věci!"
Takže si to koukejte rozmyslet!

Já jsem rád, že se ve svém volném čase dostanu na blog - vím, že jsem to tu dlouho zanedbával, tak vám tu uspořádám takovou soutěž na pobavení, a všichni se na mě vyserete? Já opravdu nevím, jestli má cenu ještě pro vás něco pořádat?!
Vždycky jsem se zapojil do každé SONSračky, když to nějaký můj milovaný "afík" potřeboval pro zvýšení účastni či návštěvnosti, zapojil jsem se i do VGS a VFS, ačkoliv jsem si nevěřil nebo mi docházela inspirace, chodil jsem na každou párty, aby to tam nebylo tolik pusté, ale evidentně to nikomu není dost a nikoho ani nenapadne, že by mě možná taky vysoká účast v mnou pořádaných soutěžích potěšila! Většině lidí se do těch soutěží přihlásí alespoň deset lidí - já jsem byl vždycky rád za pět. To jste všichni tak líní? Vy pisálci, vy básníci, copak se chcete opravdu vymlouvat, že nemáte inspiraci? Neujstále něco píšete - věřím, že každý v hlavě tvoří své vlastní příběhy. A víte, že přesně tohle chci? Řeknete si: "Nemám rád Rytmuse, bylo by fajn, kdyby ho srazil náklaďák." a napíšete, jak si jdete půjčit náklaďák a vyrazíte na cestu ... Není těžké něco vymyslet, věřte mi. A že se bojíte, že to nebude dost dobré? Věřte, že každého pokusu si budu vážit více než odmítnutí. To pak totiž zní jako "Pořádáš oparvdu úžasné soutěže ... ale já nemám náladu, tak si naser a otravuj s tím někoho jiného."
A vy si nedokážete představit, jak mě to mrzí.

Myslíte si, že mě baví takto škemrat? Přijdu si trapně a to ne málo ... ale dáváte mi jinou šanci?
Pokud se alespoň sedm lidí nepřihlásí, ruším soutěž ... ale ne jenom tuhle soutěž ... všechny soutěže, jaké bych kdy mohl uspořádat ... ale také ruším svou aktivitu na vašich párty a ve vašich soutěžičkách ... Já se s tím srát nebudu, nezapojíte se mně, nezapojím se já vám. Žádné oslavy tu pořádat nebudu, nic! Nemá to evidentně cenu!

Takže, chcete se bavit nebo ne?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky