↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pátek 12. srpna 2011

MOONSPELL poodkrývají nové album

Přednastaveno

Rozhodl jsem se, že vás v době mé nepřítomnosti budu krmit samými novinkami ze světa hudby. No, novinkami zrovna ne, Evanescence i Moonspell nová alba slibují už roky, až teď se však odhodlali k činům.


Ze Sparku (vyšel 1.8., některé informace se tak mohly pozměnit):

Na Masters of Rock se Moonspell o novém albu ani slovem nezmínili a namísto toho si na pódiu spolu s fanoušky užívali nostalgii prostřednictvím setlistu složeného výhradně ze skladeb z alb


Na otázku, zda existují nějaké plány nahrát nové studiové album v nepříliš vzdálené budoucnosti, Fernando odpověděl: "Pracuje se na tom. Už mám v hlavě celý příběh, mám všechny koncepce ... Bude o něco víc rouhačské, ale i elegantnější [než to předcházející] ... dostali jsme se do toho a doufám, že nové CD nahrajeme už v roce 2010.

Zdroj: Blabbermouth (2009)

Moonspell prý pracují na novém albu, které vyjde v roce 2011. Fernando popisuje: "Ta hudba bude nejzajímavější, nejsvůdnější, nejtemnější, nejtěžší a nejchytlavější, jakou jsme kdy napsali!"
Bylo také řečeno, že Portugalská pošta pustí do oběhu sbírku známek, které představují nejvýznamnější rockové okamžiky a záznamy z Portugalska, které zahrnuje první album Moonspell, Wolfheart.

Zdroj: Wikipedie

Photo of Moonspell

Zdroj obrázků --> tady

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky