↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

čtvrtek 11. srpna 2011

Evanescence: Album beze jména

Přednastaveno

Když jsem se vrátil z Křemže, první, co jsem udělal, bylo to, že jsem si koupil Spark - konečně srpnový Spark! Díky němu jsem narazil na KYPCK, skupinu z Finska, která je nejspíš ještě více rusofilní než já, a na informaci, že Moonspell již brzy vydají nové album, které je rozděleno do dvou částí. Nejsou však jediní, kteří pro své fanoušky chystají nějakou tu senzaci. Po pětileté pauze se k tvorbě vrátili i Evanescence, kteří slibují nové album už vlastně téměř rok - nyní však nadchází skutečně čas vydání.




ze Sparku (vyšel 1.8. 2011, některé informace se pozměnily):

Na loňské informace týkající se novinky EVANESCENCE jsme navázali letos v květnu a napotřetí už se můžeme podělit o titul alba a datum vydání. To bylo stanoveno na 10. října a snad že Amy Lee restartuje kariéru svou i kapely, rozhodla se nechat desku bez názvu.

"Ta deska je především o téhle kapele. Jednak jsme na ní jako kapela pracovali, ale jak jsem nad tím přemýšlela, hodně věcí se točí kolem toho, jak jsem se do Evanescence opět zamilovala," říká zpěvačka, která se v pěti letech, jež uplynuly od vydání alba

Evanescence on the set of their

Fotografie údajně pořízená po natáčení videoklipu k What You Want

Kromě What You Want na internet pronikly už i písně Lost in Paradise a The Other Side. Termín vydání alba byl posunut na jedenáctého října (podle oficiálních stránek je to už druhé posunutí, původní termín byl 4. října), tracklist však stále zveřejněný nebyl.

What You Want - krátký přehled
The Other Side - krátký přehled
Lost in Paradise - krátký přehled

Na YouTube se také objevily informace o tom, že nové album by se mělo jmenovat Deep Silence a pochází z něj i píseň Growing in Me. Amy Lee však vše nepřímo popřela na Twitteru - Growing in Me NENÍ rozhodně písničkou Evanescence!Album by se s největší pravděpodobností mělo jmenovat prostě Evanescence a to kvůli tomu, jak se Amy znovu zamilovala do své skupiny.



What You Want ke stažení zdarma --> tady
Zdroj některých informací a obrázků --> tady

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky