↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

neděle 31. července 2011

Už je to zase tady!

Čas tak letí, přátelé, je skoro až neuvěřitelné, že jeden člověk má narozeniny jen jendou za rok, přijde mi, že to slavíme víckrát! Teď není řeč o mně, rozepisuji se tady opět zdlouhavě o někom daleko významnějším, o někom, o kom už jsem dlouho nepsal ... Ano, o Johnovi 5!


Je to neskutečné, ale tento kytarový velikán slaví už svou čtyřicítku! Vzpomínám na dobu, kdy jsem slavil jeho třicáté osmé narozeniny, přijde mi to jako včera. Neskutečně to letí!

Co mu přát kromě tradičního všeho nejlepšího? Já za sebe mu přeji, ať ho neopouští chuť tvořit, protože to je jedna z nejdůležitějších věcí, ale ne jen pro ty, kteří se tím živí, pro všechny, bez chuti cokoliv vytvářet nemá cenu žít ... bez toho totiž není možné rozvíjet fantazii a té je k životu potřeba velká dávka.
Víte, co mu ještě musím popřát? Zdraví! Není to originální, ale je to důležité. Před nedávnem mě poměrně zasáhlo náhlé úmrtí Amy Winehouse - já nebyl její fanoušek, svým způsobem mi vlastně byla naopak odporná tím, jak fetovala, ale představil jsem si v tu chvíli, jaké by mi to bylo, kdybych se náhle dozvěděl, že se něco takovéhleho stalo mému oblíbenci. Ale to se naštěstí nestalo a my tak můžeme slavit další rok s Johnem!
Proboha čtyřicet! A stále válí líp než nějaký dvacetiletý frajírek! Snad bude mít i nadále tolik inspirace a obohatí tento svět o další mistrovské album ... ačkoliv The Art of Malice není zase tolik kvalitní jako předcházející alba. Vlastně kvalitní je, ale až moc. Divné, že? Já to neberu jako album na poslech, The Art of Malice je pro mě souhrn toho, co všechno se dokázal John za těch 34 let, které hraje na kytaru, naučit. A dokázal toho vážně hodně!

Ukázka jen pár fanoušků, kteří poslali Johnovi své vzkazy a přání k narozeninám:

Našel jsem vzkazy od fanoušků z Dánska, Ruska, Řecka a samozřejmě Ameriky. Nepošlu to své, ale vy víte moc dobře, že ke všem těm přáním patří ještě minimálně jedno z České republiky.


Dnešek je den vhodný k oslavám! Kromě Johnovo kulatin slavíme i druhé místo Sebastiana Vettela na Hungaroringu a první místo k kvalifikaci na Hungaroring! Jsou to týpci šikovní!

zdroj fotek fanoušků --> stránky Johna 5

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky