↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 6. června 2011

Jak to bude dál, jak to bylo dřív

Někdy začátkem dubna jsem se vrátil zpátky na blog, abych zde začal rekonstrukci a připravil si tak půdu pro absolutní květnový návrat. Přišlo mi vhodné vrátit se v květnu, protože v ten měsíc roku 2010 jsem s tímto blogem začal. Je to neuvěřitelné, ale je to tak - další stránka oslavující výročí vzniku je tu.

Já si řekl, že nebudu pátrat po datu, kdy zde přibyl první článek, stanovil jsem si jako výchozí narozeninový bod něco jiného - Metalfest. Pamatuji si přesně, že jsem svůj blog založil krátce po ukončení Metalfestu (neboli po návratu z Anglie). Hrozně mě tehdy žralo, že jsem místo na Liv Kristine koukal na Big Ben. O to tragičtější mi poté přišlo sparkové sdělení, že se Leaves' Eyes vystoupení výjimečně povedlo a Liv zpívala po celou dobu čistě. Slíbil jsem tehdy, že si MF 2011 utéct nenechám.. a nechal. Kvůli Osvětimi. Zase jsem někam jel! Teď však nelituji. Ono je i v případě Anglie dosti těžké říct, že lituji, ale teď nemám žádných pochyb. Epicu už jsem viděl na MoRu, ale kdy jsem viděl Auschwitz?

Metalfest je pro mě tedy i nadále něco nedosažitelného, přesto se právě tato událost stala tou stěžejní, od které se odvíjí veškeré oslavy narozenin blogu. Neberu v potaz to, že jsem založil blog v květnu, letošní Metalfest skončil včera, takže slavit se bude v červnu.


Doufám, že v sobotu máte všichni čas.. říkám vám narovinu, že jakékoliv přesuny nejsou možné. Až zítra se totiž vrací jedna osoba, kterou bych na oslavě vskutku rád uvítal, a hned v neděli zase odjíždím. Odjíždím na školní výlet kamsi za Třeboň. Nechce se mi tam, to už bych radši pracoval na rekonstrukci, která už před měsícem měla být hotová. Ale není. A to je hlavní. Kromě 11.6. tedy vypisuji další důležitá data.

Mezi 7.6. - 10.6. čekejte zprávy z Osvětimi.
Po oslavě a návratu z výletu zahajuji nanovo rekonstrukci, takže až do konce června bude provoz zde oopět velice omezen. Nějakou lepší vyhlídkou by mohl být fakt, že přibydou nové rubriky. Především nechci rozdělovat své vyprávění na "fotografie" a "zážitky", takže tyto rubriky staré sice ponechám, ale přibyde další, která bude směsicí tadytěch dvou.
1.7. chci definitivně zase nastartovat a rozdat vám ceny za soutěže, které, doufám, podstoupíte 11.6. (ano, tak dlouho budete muset čekati).
V době MoRu (12.7. - 18.7.) mě tu též nečekejte, protože já budu zběsile házet hlavou a mávat rukou ve vzduchu za rytmu Moonspell, Oomph!, Eluiveitie a Delain, kteří snad už doopravdy přijedou.
Na delší dobu rozpis nemám, ale předpokládám, že během 7.6. a 10.6. sem nestihnu přidat z Osvětimi vše (zvlášť, když jsem ve čtvrtek na výtvarce), takže mě k tomu v červenci pak dokopejte, ať to nezůstane jak ten Řím.. u fotek z prvních dnů. Zase nevíte nic a viděli jste pramálo. Ani nevím, jestli jsem sem přidal vůbec Koloseum.

Každopádně, pokud se vám má minulá oslava ze září líbila, budu rád, když se stavíte znovu. Pokud se nelíbila, slibuji, že se vše pokusím zlepšit, a budu rád, když se zase objevíte. Pokud jste u mě oslavu ještě nezažili, slibuji, že zklamaní nebudete.

Pokud mě ještě neznáte, berte mé sliby s rezervou. Pokud mě znáte, nemusíte mít ty rezervy zase tak velké, já si dám tentokrát opravdu záležet.

Adios.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky