↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 23. května 2011

Albert 5

Víte, tak dlouho, jak jsem nebyl na blogu, jsem nebyl ani na stránkách Johna. Přibyla tam nová interview ohledně nového turné, které však není objektem mého zájmu, protože je - jak už má Zombie ve zvyku - čistě americké. Evropa mu asi moc nevoní!
Prošvihl jsem také spoustu výhodných akcí a slev, které stejně vždy přecházím bez povšimnutí, protože s poštovným sem do České republiky by to stejně přesáhlo hodnotu původní ceny. Výhodné je to tedy jen pro USA a Kanadu - jak nezaujaté!
Podám tedy informaci o něčem, co už jsem zkoumal kdysi dávno, ale stále jsem vyčkával na vhodný okamžik, kdy o tom napsat článek. Nyní ten okamžik nastal.
Stalo se to, v co všichni fanoušci dlouhou dobu doufali ... Oficiální stránky změnily vzhled.


Proč je to ale tak významné? Asi jen málokdo z vás si vybavuje, jak to tam vypadalo předtím. Nic nesedělo a vypadlo to velice nepropracovaně. Největším problémem však byly barvy, které design stránek získal podle posledního Johnova alba The Art of Malice. Přijde mi, že toto album je celé takovým úletem - propracované, ale až moc. Nějak si ho troufám přirovnat k Petru Ševčíkovi ze SuperStar (SuperStar leze na mozek, nesledujte to!) - technicky je to album dokonalé, nicméně nebaví, není ničím výrazné a zajímavé. Obal je pak jen maličkostí. Ale už jsem jednou začal barvami, tak se k nim vrátím. Modrá a žlutá. Aneb barvy, které si každý hned spojí s metalem! Ale teď vážněji - Víte, co má ještě ve znaku modrou a žlutou? Albert! Byl jsem takto jednou na skladě Johnova zboží a prohlížel jsem si, jestli není zase nějaká nová aukce (divil bych se, kdyby ne, ten kytary ničí neustále - mimochodem, jedna právě probíhá a končí 29. května). O něco později přišla domů má mamka. Ona na blízko bez brýlí moc dobře nevidí, a tak, když ke mně přišla, zeptala se: "Hledáš, jestli nejsou v Albertu nové slevy?" Tehdy mi došlo, že volba modré a žluté byla nešťastnou volbou. Jsem tedy rád, že už se na to nemusím dívat a nikdo mě nepovažuje za Albert-maniaka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky