↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 7. března 2011

Má to cenu?

Zase se vracím. Vracím se na blog, vracím se s tím, co bych rád řešil. Ale je ještě co řešit? Zhruba před týdnem, možná to byla i doba delší, jsem vám sem dal návrh na jistý blog o češtině. Spoustu z vás to zaujalo, ale bylo jen málo lidí, kteří by se na tom se mnou chtěli podílet. Škoda. Myslím, že by to mnohým prospělo. Chápu, že většina z vás má málo času a těžko zvládá už jen svůj vlastní blog, ale pak jsou tu tací, kteří si prostě jen myslí, že by byli pro ten blog přítěží - ale já si to nemyslím. Jsou to pravda většinou lidé, kterým gramatika moc nejde, ale jak už jsem zmiňoval - daleko důležitější bude obsah článků, vaše úvahy, vaše názory, vaše kritika. Navíc se mi již nabídl i korektor, který by vždy články všech projel a opravil případné chyby. ;) Stále se nikdo nehlásí? :D

Každopádně, já ten blog založím, zkusím to a třeba časem se k němu vrátíme. Stojím si tvrdohlavě za svým ... :D



Kdyby přeci jen někoho tento nebo i tento článek: https://metalovapacicka.blogspot.com/2011/02/za-cestinu.html zaujal, byl bych potěšen.. a to velmi! :D

Zatím vznáším tento návrh: Blog založím a dám sem první výzvu k přihlášce, kterou byste mi poslali na e-mail. Vrátil by se vám pak mail, ve kterém bych vám dával heslo a tím pádem i svolení k přidávání nějakých zajímavých témat. ;)

Myslím, že by se to mohlo ujmout.. stále naivně věřím. :D Mohu zatím počítat s Tinkou a Krasivijou? Tuším, že ty dvě by se do toho rády po hlavě vrhly, a já bych je na blogu rád uvítal.. Krasiviju tuším také napadl už nějaký název - teď se můžeš pochlubit, Kras. ;)

Jen pro představu. Tinka by chtěla psát nejspíš o fantasy literatuře dnes i v historii. Jak říkám, škála témat je téměř neomezená, tady se fantazii meze nekladou - naopak je podporována. ;)

Přihláška:
1.Blogová přezdívka:
2.Přezdívka, pod kterou budeš chtít přidávat články na češtinářský blog: (já jen, kdyby se to lišilo, tak aby v tom nebyl mišmaš)
3. Adresa blogu: (snad si rozumíme: vašeho hlavního stávajícího blogu, na kterém vás mohu kdyžtak kontaktovat)
4. S jakým zapálením do této akce jdeš? (jestli tedy vůbec s nějakým...)
5. Co od toho čekáš? (čekáte něco?)
6. Máš čas na to, abys přidával/a články jednou měsíčně?
7. Máš Skype? (kdo by měl Skype a byl by ve sdílné náladě, prosím, nepište jen "ano", rád bych se dozvěděl i váš kontakt, pokud ho ještě nemám)

E-mail, na kterém mě můžete kontaktovat je zjagysyn@seznam.cz

A nyní zase trochu odbočím. ;) V sobotu jsem vám sem dal Scarborough Fair, což je článek srovnávající všechny možné verze této skladby včetně originálu. Byl to vlastně jakýsi odlehčující článek, který vám měl dodat jistotu, že na blog nekašlu, ale jsem tady, ačkoliv co se komentování týče, nejsem zrovna nejaktivnější - ale to já nejsem nikdy. Však víte, že mám rád vaše komentáře, dokáží mě totiž potěšit mnohdy víc než cokoliv jiného, ale mám rovněž málo času na to, abych vám odpověděl. Uplynulý týden byl totiž nabitý - velmi! Tento týden se vám to pokusím vynahradit, však máme také prázdniny. ;)

Přeji pěkný den. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky