↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

úterý 14. prosince 2010

Administrátor

Vlastně jsem sem zatim nepřidal skoro žádný článek, kde bych se popisoval, jak to dělá většina adminů/webmástrů! Nikdy jsem nepřidal řetězák s osobními otázkami a nikdy jsem si ani sám nevymýšlel do článku žádné stupidní otázky typu: "Barva vlasů?", "Barva očí?", "Barva kůže?", "Barva vousů?" a bůh ví, co všechno se dá přes tyto rejpárny ještě zjistit.
Nikdy jsem ani nepřidal svoji fotku, což nejspíš pár lidí z vás i zklamalo. Tento článek je však až nad míru plný evolucí a revolucí (dobrá, tak možná dělám zase z komára velblouda, ale ostatně - proč ne?), takže se zde může stát cokoliv.

Nejdříve bych zde chtěl samozřejmě poděkovat Dincie. Udělal jsem to už několikrát.. přes mejl a tuším, že i u pár jejích článků. Nyní jsem se k poděkování dokopal veřejně a za co že? Za tento uchvacující design, který zde nově vidíte a ještě dlouho uvidíte, jelikož mě bude líto dát ho pryč. :) Oproti minulému trochu změnil barvu (z modré na červenou, ale to je jen nepatrná změna.. pevně však doufám, že jste ji zaregistrovali).
Také bych chtěl poděkovat Serenity, jejíž design zdobil můj blog až doteď. :)

Nadále bych vám sem mohl uvést pár kontaktů na mě.. některé z nich budou tak trochu zbytečné, ale proč to řešit?


Skype:
Xaviernecrophilly

E-mail:

E-mail, na kterém mě můžete kontaktovat ohledně parodií nebo Youtube/E-mail, na který můžete napsat, pokud se chcete stát sadařem:


Účet na Youtube/Osobnostech.cz:
XavierNecrophilly

Účet na oficiálních stránkách F1/na oficiálních stránkách Johna 5:
Fender

ICQ nevedu a zařizovat nebudu.
Facebook vedu, pokud chcete můj účet, napište mi na Skype nebo mail.
Telefonní číslo povětšinou nedávám, pokud by měl někdo však tu náladu zkusit si o něj říct, tak napište na Skype nebo mail.


Mým koníčkem není téměř nic. Chodím do ZUŠky a předstírám, že umím kreslit, malovat a smontovávat věci z pletiva. Nenechte se zmást.
Rád poslouchám hudbu, což ale asi většina lidí a navíc, to se nedá považovat jako koníček. Rád bych tedy mezi své koníčky zařadil alespoň ježdění na festivaly, ale tuším, že koníčky by se měly odehrávat v kratším intervalu než jeden rok.
Nadále rád prudím lidi, v čemž tuším vynikám, ale zas tak moc mě to neobohacuje, jak si většina lidí myslí, takže to taky asi koníček nebude.
Pokouším se o grafiku, ale na tu už téměř nemám čas. Ne že byste o něco přišli.
Mám doma dvě kytary a každýmu na potkání s radostí tvrdím, že na ně hraji, ale není to pravda! Ty dvě krásky jen tiše zahnívají pod nánosem prachu.
Vlastně bych mohl říct, že mezi mé koníčky patří blog. Ano - to koníčkům bude asi nejblíž, ale i tak mám špatný pocit z toho, zařadit blog mezi koníčky, když na něj poslední dobou trochu kašlu.
Rád čtu. Většina lidí ráda čte. Zjistil jsem, že se vyžívám v zamotaných detektivkách plných záhad a chytrých rozuzlení. Jako například Triptych. Zkuste. ;)

Na hodně těch chytrých blogách obarvených narůžovo jsem také pod koníčky viděl část, kde admini (většinou tedy adminky) psali o tom, co rádi nemají.
A jelikož já už se tady celkově tak nějak snažím o mírnou parodii na takovéto články, pustíms e i do této druhé půlky.

Věcí, které nemám rád, je o něco více.
Vlastně to nejsou ani tak věci, které mi vadí. Je spoustu lidí, kteří se snaží působit dojmem dokonalého člověka, ale možná právě proto jsou to právě oni, které zrovna nijak neuctívám.
Ale kdybych se měl vrátit k těm věcem, bude to na prvním místě určitě má lenost.
Také se snažím vyhýbat výškám. Vlastně - nebojím se výšek, ale tak nějak už je mám spojené se špatnými zážitky. Vždy, když jsem byl na nějaké věži nebo na nějaké vysoké atrakci, něco se stalo. A věřím, že to bude pokračovat.
Vpodstatě jsem hodně věcí z mého výčtu nepříjemností vyškrtl už tou zmíńkou o lidech. Jedině to dokazuje, jak moc ovlivňujeme okolí, aniž bychoms i to uvědomovali. Jedna taková věc, která mi vadí, je s lidmi úzce spojená. Jsou to jejich názory. Názory na životní styl. Už několikrát jsem se o sobě dozvěděl, že jsem emo. Nejsem emo. Tedy rozhodně ne ten typ ema, který znají oni. Ubohá parodie. Několikrát jsem se taky dozvěděl, že jsem smrt. Ne, že by mi to nelichotilo,a le docela by mě zaímalo, co je k tomu názoru dovedlo? Copak se jen tak procházím s kosou? No dobrá, tak.. copak se jen tak procházím po škole s kosou? To rozhodně ne, pamatoval bych si, kdybych ji tam vzal. V ten den bych totiž ukončil záplavu špatných známek z matiky a z fyziky. A hned následně bych byl zatčen za dvojtou vraždu. Nic takového si nepamatuji. Ale vlastně má skleróza je další věc, která mi tak vadí. Ve všem mi brání a hodinu mi trvá, než si vzpomenu na to, kolik stojí Spark. Takhle se prostě nedá žít.


Co jsem vám to na začátku sliboval nadále? Fotku? No, tu už vlastně slibuji tak sto let.. dobrá, nejsem smrt - tak starý nejsem ještě ani já, ani můj blog. Někdy mi to tak ale přijde...

Sice jsem se na začátku rozhodl, že tímto článkem budu mírně parodovat různé řetězáky s otázkami na úrovni otázek předšokálů, že budu parodovat ty inteligentní dívky, které se rozhodly na každé své fotce špulit rty, ale do extrémů já nepůjdu. Proto nečekejte žádnou fotku modela stojícího před zrcadlem, který si vyzývavě vytahuje košili.
Jsem metalista, tak vám nabídnu fotku ze svého přirozeného teritoria..



Onehdy (včera) jsem si vzpomněl na MOR 2010. Vzpomněl jsem si, protože pojedu na MOR 2011 - lístky už jsou na cestě.
Když jsem tak zamilovaně vzpomínal, rozhodl jsem se, že si najdu nějaké pěkné fotky. Pátral jsem po datu 16.7., kdy vstupovala Epica. Ano, zajímalo mě, jak kdo vyfotil Simone, ale ještě než jsem dospěl k večeru, zasekl jsem se u odpoledne, ksyupovali Metalforce. Ne však kvůli nějaké zajímavé póze zpěváka.. ale kvůli tomu, že jsem se na té fotce našel. Lidi, nabízím vám dokonalý pohled na mě.
Masters of Rock 2010 - já
Odpusťte mi, že jsem se neobtěžoval svou maličkost nějak označit. Připravil bych vás tak o prima hádanku. No dobrá, nepředpokládám, že by někdo z vás zkoušel poznat, který z těch pošuků mokrých od vody, kterou na nás celou dobu stříkal vodokropič, jsem já.


Takové poslední odvětví, které jsem v tomto článku zmínil a hodlám ho dál rozvést, je grafika.
Nijak extra mi nejde, ale dnes mě napadlo udělat z letní víly vílu zimní. Nevypadá jako zimní víla, ale je modrá. :D

Víla rádobyzimní
 No a originál:
Víla - podzimní, jarní nebo letní
Dobrou noc. :) Věnujte se grafice, fyzice a nepište mi o telefonní číslo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky