↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

čtvrtek 18. listopadu 2010

Nějaká změna?

UPOZORNĚNÍ:
Lidé, kteří se bojí třísek z kytar, kterým se zvedá žaludek při pohledu na zdebastované tělo, by se neměli pokoušet číst dál. Rovněž nedoporučuji vidět záběry malým dětem a vášnivým kytaristům či jen fanouškům Squierů.
Děkuji, že toto respektujete..

Dlouho jsem tu nebyl a nemohl jsem vás tudíž zatěžovat svými problémy a pro Čechy naprosto nepodstatnými změnami u Johna 5.
Nevím, jestli má můj blog ještě nějakého příznivce. S mým přístupem bych se divil, ale doufám, že se ještě někdo objeví a přečte si, co se změnilo.. i když je to pro Čechy naprosto nepodstatné.

Oficiální stránky Johna 5 změnily svůj vzhled. Z modrožluté do modrožluté. Ale buď se mi to špatně zobrazuje, nebo je to vskutku tak špatně propracované, jako bych to dělal já sám. Ale to je jen málo pravděpodobné, že by někdo další byl takový antitalent, tudíž se přikláním k tomu, že Američani mají hold jiné rozměry monitorů..

J5
Jen malý náhled.. nebo spíše avatar? Bůh ví, co to je.. Možná ani on ne. Ale já to asi jednou jako ozdůbku do menu zneužiju.. až nebudu líný a oficálním stránkám Johna nebude šéfovat Emma, která by mě za to nejradši udala.

Co se ale naopak vůbec nezměnilo, je chuť Johna ničit kytary.
Myslím, že to bylo poměrně nedávno, co jsem vám nabízel fotografii jednoho rozlámaného Squiera.. teď přicházím s dalším.

J5 - Squier
Co je ale novinka.. Narozdíl od předchozího mrzáčka, za tuto krásku můžete klidně přihodit pár dolarků do aukce. 
Jde ale o akci velice krátce trvající, takže zájemcům navrhuji přihodit co nejdřív.. a není to ani drahé, musíte převýšit pouze 1 000 dolarů!
A teď pár údajů, které by měly ještě zvýšit váš už tak dosti vysoký zájem..
Jde opět o kytaru zmasakrovanou při Halloween Hootenanny show Roba Zombieho 12. 10. 2010 v New Yorku.
Popruh, který je v ceně, je celý z kůže a John jej při svých vystoupeních využívá již od roku 2006, což je rok poté, co vyšlo Johnovo album Songs for Sanity a rok předtím, než vyšlo album The Devil Knows My Name.
Dalším takovým lákadlem je již tradiční Johnův autogram a opět se setkáváme i s pokusem o autoportrét.. Malíře v sobě John nezapře.

A to bude drazí nejspíš vše, i když svět showbyznisu nikdy nespí.. metal s vámi, já vaim na výtvarku. :D

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky