↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 30. srpna 2010

.. protože já mám talent!

Hmm.. zase nadpis, který zvěstuje článek plný mé arogantnosti a vychloubání se! Ovšem mám pro vás dobrou zprávu, tentokrát tomu tak nebude! ;) V tomto článku hodlám totiž zmínit věc, která mi už dlouho vrtá hlavou.. vlastně jsou to dvě věci..

(celý článek)


Ano, jde o soutěže! O soutěže, které se zabývají naprosto stejnými věcmi a byly zcela nelogicky spuštěny ve stejnou dobu! To je od Novy (Markízy) a Primy (Jojky) milé, že nám takhle nenápadně říkají: "Tak vyberte si už konečně, kterou televizi máte radši!"
Nevím, jestli majitelům jednotlivých televizí už opravdu hráblo,a le toto mi přijde jako jedna z nejabsurdnějších věcí! PROČ?? Proč to spustili naráz?! Ve stejný den.. ve stejnou hodinu.. se stejným zaměřením! Opravdu by mě zajímalo, kdo to od koho okopíroval.. a ne bo ne! Už mě to nezajímá, nemám naprosto náladu na řešení tý naší stupidity!

Takže rovnou k samotným soutěžím.. o obou se mluvilo jako o projektu léta (respektive podzimu tedy)! A do obou se vložili jistě nemalé naděje a finance (a to mě taky sere - naprosto nevhodné a nepotřebné vyhazování peněz v době krize!)
Ještě před vypuknutím jsem tedy k oběma projektům kladl nemalý odpor a moje matka mě v myšlence, že jde o blbost a zbytečnost jen utvrzovala svými řečmi o tom, že jde o pouhý cirkus! A měla pravdu. Ti lidi, co se tam přihlásili nepochybně talent mají (tedy menšina určitě!), ale všechny tyhle soutěže jsou na kola (pokud mi nerozumíte, myslím to tak, že bude několik jednotlivých kol!) a já opravdu nevím, jak by se měla zdokonalit ta krasojezdkyně na kole! Tak zase předvede jinou jízdu, ale furt to bude jízda na kole! Nebo ten malej imitátor Jacksona! Tak zatančí něco jiného, ale furt to bude od Jacksona! Pěvecké soutěže aspoň mají smysl, protože tam v porotě zasedají lidi, co tomu všemu opravdu rozumí a můžou jim radit a zdokonalovat je, jenže tady ti v porotě tomu, co tam někteří předvádí, vůbec nerozumí.. je to prostě cirkus! Jenom se dívají na to nejlepší, co je v Čechách a na Slovensku, ale jiný smysl to prostě už nemá! :(
Takže ano - bavil jsem se (a vím, že mi většina vytkne, že to je to nejdůležitější!), ale nemyslím si, že je to dobrý nápad na takhle dlouhé a nákladné soutěže! A ještě ke všemu dvě ve stejnou dobu!

Ostatně.. my jsme se dívali na Britain's got talent, na ty ukázky, co dávali na Primě, a vcelku nás někteří i zaujali, takže jsme si řekli, že se budeme dívat na Primu, protože na Nově mě odradila už jenom ta Zapa! A myslím, že jsme z toho, co nám na večerní program nabídli, vybrali asi opravdu nejlíp. ;) V porotě mi nevadila ani Bílá (naopak jsem se při jejím výkonu, kdy přišel iluzionista, který se podřezával, nesmírně bavil!) a Kraus se jako vždy stal tím světýlkem. ;) O reklamách jsme přepli tedy na Novu a hned první Marešova slova mě odradila, takže svatá Prima! Nesnáším Mareše.. a ani Banášová s Haberou to nevyžehlí! :( Takže jsme přepli zase zpět a sledovali reklamu na Maggi dobré nápady. :D
No při dalších reklamách jsem se stejně neudržel a přepnul to zas na Talentmanii, jenže.. ti trotlové mají stejně už i reklamy! Takže ať už mě neštvou.. Prima s Novou! :(

No a co si o těchto pověstných soutěžích myslíte vy? ;)
Dal jsem vám sem anketu.. snad bude fungovat.. jestli ne, tak se omlouvám, ale občas mi to blbne. :D
Kdyby vám tam nějaká odpověď chyběla, dejte mi vědět! :D ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky