↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

sobota 3. července 2010

Víkend

Zdravím, takže několika z vás jsem včera sliboval, že přidám něco málo o víkendu. Dneska jsem se k tomu konečně dokopal.

Takže všechno začalo v pátek. Jak už to tak bývá, když jde o víkend. Odpoledne pro mě taťka přijel ke škole a jeli jsme spolu k němu. Oni se totiž moji rodiče nikdy nevzali a žijou odděleně - radši.
Večer jsme začali plánovat, co podnikneme v sobotu. Před náma byl totiž víkend plný slunce (fuj!) a my neměli co dělat. Po neshodách jsme tedy vypustili plány jako jít na houby nebo jet obdivovat české památky a domluvili se, že zajedeme navštívit babičku s dědou. Děda byl v nemocnici tak jsme se chtěli poptat, co se mu vlastně stalo, jenže při jednom ze zajímavých pořadů v televizi, kdy tam běžely ukázky ze svatby si taťka vzpomněl, že babička s dědou určitě u sebe nebudou, protože jeli na svatbu. Na svatbu mého bratrance, jak jsem se později dozvěděl.
V sobotu jsme tedy vyrazili na místo konání. Netušili jsme v kolik začíná obřad, tak jsme si to tam načasovali tak nějak po obědě.
Když jsme přijeli bylo něco málo po druhé hodině. Dozvěděli jsme se, že obřad jsme prošvihli, ale ono nás to přestalo mrzet hned, jak řekli, že jsme přijeli akorát na 'žranici'. Ta se konala v domě rodičů ženicha.
Vešli jsme a hned nás přivítal zvuk dechovek vyřvávající z rádia a pár lidí, které jsem v životě neviděl, ale patřili do rodiny, tak jsem je pozdravil a sledoval, jak tancují.
Posadil jsem se za dva k sobě sražené stoly k strejdovi a dal se s ním do hovoru. To byla osudová chyba, protože strejda už byl evidentně nalitej a neustále se mě vyptával na blbosti nebo jsem mu rovnou nerozuměl. Nakonec se mě zeptal, jestli nemám žízeň, ale než jsem mu stačil odpovědět, že ne, tak přede mnou přistál tucet flašek plných alkoholu a za nimi vykukovala teta, která se mě ptala : " Tak co si dáš?" a ukázala postupně na squash, griotku, vaječňák, pivo...
No, pro spoustu kluků v mým věku by to byl asi ráj, ale já jsem zapřísáhlej abstinent (asi jedinej v rodině - to je rarita! To se musí uchovat!), tak jsem řekl radši, že nechci nic. Stejně mi postupně nalili od všeho něco, ať zkouším. Tak jsem zkoušel no... potom už mi ani ty dechovky nepřišly tak hrozný! :D A vyřvával jsem "...Sokola zavolej! Sokole!" :D
No nakonec se mě tam zmocnila jakási malá holka, kterou jsem tedy nepoznával, ale provolala se mojí sestřenicí, tak jí budu věřit no.. bylo jí asi sedm a přitáhla si k sobě štamprli a flašku coly, narazila na sebe kovbojskej klobouk, zpívala Eldorádo a pak vypila tu colu, co měla ve štamprli 'na ex'! Celkem mě bavilo jí pozorovat, tak jsme potom uspořádali 'chlastací ligu' - tady se projevuje inteligence naší rodiny. Nalívali jsme si prostě colu a kdo to dřív vzdal, ten prohrál. Jenže cola došla dřív než naše trpělivost, tak potom sestřenka došla pro džus a ten jsem teda nechtěl, tak jsem to vzdal. Ona pak začala slavit a pobíhala všude po baráku s tím, že je nejlepší pijan na světě, že mě porazila... no, to porazila toho pravýho! :D
Každopádně tam byl mumraj. Zjistil jsem, že mám snad větší rodinu než většina cikánů a to i s tím, že půlka tam ještě chyběla! :D
Taky jméno nevěsty jsem se dozvěděl, až když jsme odcházeli.
A vůbec mi vrtá hlavou v jakém příbuzenském vztahu jsem s polovinou těch lidí, co tam byli.
Ale to je jedno - patří to do rodiny! Je to naše, tak to mám rád! :D A byla s nima i legrace.
Neumím, vážně neumím popsat vše, co se tam stalo, ale padalo tam několik skvělejch hlášek, spoustu dobrých situací se odehrálo! Prostě pravá česká veselka! :D

Domů jsme přijeli zmordovaní, ale ještě pořád jsme před sebou měli neděli. Bohužel už se žádný z mých příbuzných do svatby nehrnul, tak jsme si vymysleli náhradní program. Taťka hrál lodě na počítači a já sledoval F1.
VYHRÁL SEBASTIAN VETTEL!!!!!!! KUBICA BYL PÁTEJ!!!!!!! Dopadlo to poměrně dobře. Alonso skončil někde v prdeli (nebudu se vám za ta sprostá slova omlouvat, protože z toho pak stejně všichni dostáváte záchvaty smíchu, tak k čemu to je? :D) a Webber havaroval - to jsem viděl letět RedBull a už jsem začal řvát, že je to Vettel.. no, naštěstí ne! ;)

Tak už budu končit.. nejspíš by to bylo nejlepší při tom, jak se vždycky rozepíšu (jsem v tomhle vážně nějákej nemocnej :D), takže jako vždy - doufám, že jste můj článek přežili až do konce... a že jste si víkend náležitě užili ;) :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky