↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

úterý 13. července 2010

Mayhem festival 2010


MaYhem
Rockstar Energy Drink: MaYhem festival je akce, ve které se zas tak dokonale nevyznám.. nějak mi úplně ze všeho není jasné, kdy přesně vypukl a kdy končí.. a ani místo konání mi není jasné. Všude se píše hodně o San Bernardinu v Kalifornii, jenže na mapách je pak v Americe zatrhnuto několik míst a všude se o  tom spíše než o fesivalu píše jako o putovním tour.. prostě divná akce pro mě zahalená tajemstvím.. :( ale i tak bych tam chtěl být! ;) Ato hlavně kvůli tomuhle:

seznam skupin
Ano - vystoupí (vystoupil..?) tam Rob Zombie, což znamená, že s ním i John5! Rob Zombie je zapsán mezi ty velikány festivalu a není se čemu divit.. od té doby, co přijal Johna jeho oblíbenost jenom stoupá a jejich alba jsou stále vypilovanější a i pro nefanoušky posluchatelnější.. instrumentálka Sawdust in the Blood se například líbí i mojí mamce! ;) A musím podotknout, že na kytaru v ní hraje John! :D ;)

Mohykáni vystupují na hlavním pódiu, ale jedna z mála věcí, kterou jsem při shlédnutí programu pochopil je, že otevřené je i Silver Star Stage a Jagermeister Stage (na kterém vystoupí například i Chimaira)
Jinak tam, kromě Roba, Korna, Lamb of God a Chimairy, hrají samé skupiny s - aspoň pro mě tedy - neznámými jmény! Ale rád je někdy vyzkouším..

A pár fotek z velkolepé akce..
John s fandy
John 5 s fanoušky! Závidím jim!

Autogramiáda
Autogramiáda.. jo, pro tenhle podpis bych vraždil.. :D

Rob a John
Tak tady je převážně Rob.. John se tam nejspíš moc zaobírá atogramy.. kéž by posílal nějaké poštou i do ČR! :D
John?
Nejsem si bohužel jistý, že na této fotografii jde skutečně o Johna, ale budu to tvrdit (je to pravděpodobné), tak mi věřte.. :D ;)


A video!
John byl samozřejmě hned odchycen a dotazován, takže interview:

Díky za pozornost a zdar! ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky