↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pátek 29. července 2016

Výměna designu "Is it green or red?"

Po změně to tu sice vyloženě nevolalo, ale když už vypukla ta LS3, rozhodla jsem se tomu přizpůsobit i blog. Své reaperství už jsem si užila dostatečně - spolu s mým drahým společníkem Dark Harvest - takže proč nyní neoslavit něco jiného ... konkrétně to bude pochopení nové zóny Bloodstone Fen, která je ... no vlastně i docela zábavná, když člověk na chvíli přestane umírat. Ale stále lepší než Verdant Brink.

Tak zde je, nový design, který prozatimně a asi i definitivně nazývám BLOODSTONE:


čistě z archivních (ehm - nostalgie a tak podobně) důvodů zde uvedu i všechny ostatní tzv "bonusky":

oddělovač:

používám jen ten do článků (je dlouhý), neboť menu v tomto designu jaksi chybí ...

avatary:




komentářovky:

starý komentář:

nový komentář:

adminův komentář:

popisky:
....

S ikonou jsem se ani nenamáhala, neboť můj blog je natolik neaktivní (zatím), že nemá cenu ji komukoliv vnutit kvůli spřátelení ... a na nic jiného ji stejně nepotřebuji.

No a proč se článek jmenuje "Is it green or red?" - Protože zase narážka na něco z LS3 (konkrétně na tak debilní puzzle, že má odpověd je jednoznačně "rudá, rudá" - a jinou už nikdy neuvidím)
No a také proto, že zde z čistě archivních důvodů (ehm - zase ta nostalgie) uvedu i komplet minulý design, který byl zdejší první (který za něco stál - tedy první s tématikou GW2) a který byl zelený.

REAPER'S SHROUD


oddělovače:



avatary:



komentářovky:

starý

nový

admin


popisky:
....

A je to! Lebky nahradily rubíny a můj oblíbený personal waypoint , který jsem nakonec využila též jen jako ozdobu, nahradí nejspíš červené mastery !

No, snad se vám to zde bude líbit ... a až přijde nová zóna, tak nejspíš přijde i další změna, pokud ta zóna nebude něco tak nudného jako Sparkfly Fen.

Loučím se slovy Taimi: "Primordus is active!"

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky