↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

neděle 18. listopadu 2012

Ingen tårer

Včera jsem začal konečně s rekonstrukcí svého hlavního blogu, ale co je důležitější, pořídil jsem si další blog na zkoušení designů. Nerad zakládám nové, protože pak stejně jen tak zahnívají bez pozornosti ... a tak jsem vzal jeden ten hnijící a zcela jej překopal ... tedy zcela ne. Blog, o kterém mluvím, se jmenuje The Divine Conspiracy (neboli Boží spiknutí) a někteří z vás jej mohou znát jako hudební blog. Rozhodl jsem se proto, že na něm budu zkoušet zatím pouze hudební designy, kterých stejně tvořím asi nejvíc. Zároveň bych na něm rád zveřejňoval hudební novinky a mé recenze, avšak vzhledem k tomu, že to samé bych chtěl i na svém hlavním blogu, budu na TDC upřednostňovat právě grafiku.

Momentálně je nejaktuálnějším designem, který nabízím, "Ingen tårer", kterému vévodí norsko-německá symfonic metalová skupina Leaves' Eyes. To nejzajímavější, čím se tento design může pochlubit, je animované záhlaví, které jsem zkoušel podruhé v životě ... a poprvé vyšlo tak, jak mělo.

Také kvůli tomu, že je design animovaný, nenabídnu náhled, ale můžete se podívat SEM. Design zde zůstane nastavený, dokud nepřidělám nový, na což ovšem nyní asi moc času mít nebudu.

Všechny designy, které kdy budu na TDC zkoušet, by měly být volné, čili si o ně můžete kdykoliv říct, kdyby se vám zalíbily.
Kromě Leaves' Eyes nabízím i dva designy s Epicou a jeden s Evanescence.

A když pominu hudební tématiku, první zkušební blog hrdě nese pochmurný vílí design "Smutek v duši", který je taktéž volný. Najdete jej ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky