↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pátek 8. června 2012

Bubliny (10. soutěž)

Ono by asi bylo stylové zakončit párty něčím velkolepým jako minule ... například recenzí ... Jak úžasná soutěž ... ale kdo se do ní vlastně zapojil?
Vy pravděpodobně neradi mrháte svou fantazií. A proto vás nechci příliš přetěžovat... Co jsem vymyslel? Jednoduchou soutěž jménem bubliny. Není to nic zavádějící, jde opravdu jen o to napsat bublinu k obrázku "Co si asi ti lidé říkají či myslí?" ;)


Teď mě napadlo, že bych sem mohl přidat ještě jednu bonusovou soutěž, ale to asi až tak kolem osmé.

Desátá soutěž by měla být vždy symbolicky tou poslední ... alespoň u mě tomu tak vždy bylo.

Doufám, že se vám zde líbilo ... a snad ještě i líbit bude. A teď nemluvím jen o "párty". Je mi velikou ctí, že můj blog zde může každý den přivítat několik čtenářů - ani nevíte, jak mě vždy těší vaše komentáře a vaše názory. Děkuji. Snad příliš nezpychnu, k čemuž nemám daleko, nebo nezblbnu, k čemuž snad dakeko mám, ale, jak říká Natálie Sranec, nic není jisté.

Co se těch technických informací týče, tak párty soutěžičky zde nechám pravděpodobně "vyvěšené" až do konce celých oslav, neboť je to tu přeci jen pro vás ... kdo si chce zasoutěžit, zasoutěží si ... Přijde mi vždy hloupé, když pořadatelé takovýchto oslávek vždy tlačí na soutěžící s časem. To si pak člověk ani neužije!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky