↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 2. ledna 2012

Pojďte!

Rozhodl jsem se, že zřídím místo, kam budu psát jisté reklamy na něco, co se mi zalíbilo, či někoho, kdo mě zaujal. Bude se to tu stále obnovovat a může se sem dostat jak prosba o hlas někomu, kdo o to slušně (a inteligentně) požádá, tak pozvánka na nějakou akci (blogovou i neblogovou). Pořádá se tu totiž zaztraceně moc zajímavých věcí, ale jen k málokomu se to dostane. Tak se stane, že vídávám často komentáře typu: "Zajímavé, škoda, že jsem o tom nevěděl/a, zapojil/a bych se." Takže toto jsou mé typy na zkrácení nudy ...

Řadím to podle aktuálnosti:


Už dlouhou dobu máme tu možnost obdivovat krásné obrazy Lily Addams, které já - už také poměrně dlouhou dobu - slibuji, že pro ni utvořím reklamu. Lily se totiž rozhodla svá díla prodávat, ale když o tom málokdo ví, je to těžké. Dnes je k tomu vhodná příležitost a tak sem dávám onu reklamu:


Když na ikonku kliknete, zavede vás to rovnou na místo prodeje (Zlaté české ručičky).


Před nějakou dobou Krasivija u sebe na blogu zveřejnila reklamu na svůj další blog. Ten je však něčím jiný a zajímavý. Je celý utvořený pro jednu RPG blogovou hru, kterých jsem zatím viděl opravdu jen velice málo. Systém je taky velice zajímavý, jiný než to obvykle bývá u RPG (však jde o blog), ale poměrně dobře vymyšlený a hlavně hratelný a o to jde.

Legenda ke hře:
Vše se odehrává za středověkých dob ve Vigidonském království, kde vládne rozumná vládkyně Krasivija. Šlechta do ní vkládá pramalé naděje, protože je žena, a jako vládkyně se moc dlouho neudrží. Ona je ale přesto přesvědčena, že dokáže napravit škody, které napáchal její otec.
Ano, země je rozvrácená a rozbitá válkami z minulých let a dlouhým bezvládím. A všichni, co v království žíjí, se nemají zrovna moc dobře. Snad kromě upírů, lesních víl, zlodějské šlechtě a lapků. A navíc panují i napjaté vztahy mezi vlkodlaky a upíry a mezi elfy a skřety. Lidé vyššího postavení zas chytají víly, aby jim tančily pro potěšení. Ne sice všichni, ale většina z nich ano. Jen kentaurové jsou nestranní a vše pozorují z povzdálí. A taky čarodějové.
Přesto však existuje naděje, že se všechno urovná a že zavládne mír a spravedlnost.
Vigidonské království má dobrou myšlenku, ale pramalou šanci na existenci, protože o něm málokdo ví a málokdo se zapojí. Já myslím, že RPG hry jsou dobré na rozvíjení fantazie, zvlášť tyto fantasy. Vybrat si tam můžete z několika zaměstnání a ras. Charater postavy si můžete sami zvolit, nejste ničím omezováni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky