↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

úterý 28. prosince 2010

catoues caletoi

Drazí moji návštěvníci tohoto blogu, možná si někteří všimli, možná ne, ale už je dlouhodobým faktem, že můj blog má nové návštěvníky. Zrovna rád za ně popravdě nejsem, to musím přiznat. Jsou to moji spolužáci. Nechci působit jako xenofob brojící proti všem lidem, kteří se mnou navštěvují jistý ústav, někteří lidé ho ze mě však dělají. A co já mám na to říct? Co mám říct na to, když mi sem slizce napíšou (mimo urážek a pomluv), ať vypadnu ze třídy, když tam všechny nesnáším a jen jsou mi všichni na obtíž? Jenže problém není jen ve mně (a vím, že tímhle faktem jsem asi právě nyní mé spolužáky překvapil a pohoršil). Na základce jsem si nadělal spoustu nepřátel, byl to jeden z důvodů, proč jsem odešel jinam. Chtěl jsem začít odznovu, ale to nejde, když mi nikdo nedá přležitost. A za všechno můžou předsudky. A jak se potom mám chovat k lidem, kteří mě už předem odsoudí? Asi milý na ně zrovna nebudu! Pak už se to jen táhlo dál a teď jsme skončili tady u mě na blogu, kam píšu jen své názory a své zážitky. A když píšu své názory, nepředpokládám, že všichni budou mít ten stejný, ale čekal bych, že se ho pokusí aspoň tolerovat a pokud ne, tak ať se k ničemu radši nevyjadřujou, vždyť já o to nestojím. Nikdo o jejich kecy nestojí. Už vidím ty jejich komentáře: Ale ty chudáčku náš, tak ty jsi ten největší ubožáček a my tě týráme, teď jsi tomu nasadil korunu. Milé. Opravdu na to tady čekám. Nevím, proč jsou tak netolerantní.. a vždy se mě ptali: Co jsme ti udělali, že nás tak nesnášíš? Možná jim to dojde, když si po sobě přečtou ty kidy, co mi píšou na blog. Ale nebudu si dělat falešné naděje. Nechci jim tu nadávat do chorých mozků. Vím, že to zas tak choré mozky nejsou a z menšiny z nich by se daly vyždímat i chytré věci. Mrzí mě tedy o to víc, když mi něco tak hnusného píšou na blog. A přitom, co jim dělám tím, že píšu své zážitky? Ano, o té akademii jsem se asi nevyjádřil zrovna nejslušněji. Jedna má spolužačka, která tam účinkovala mě v komentáři nezapomněla důkladně zprdnout, ať si příští akademii udělám sám, kydž mám tak skvělé nápady jako Óčko, o kteréma ni nevěděli. Chtěl jsem nejdřív reagovat: Ano, taky že si tu akademii připravim! Ale nepřipravím, ne s naší třídou, protože tam je domluva jen jedna velká krutá válka. A navíc, já nejsem ten mozek, který vymýšlí nápady (nejsem schopný vymyslet něco tak stupidního, aby se do toho zapojila celá třída - nebo aspoň většina - a zároveň něco vtipného, aby to bavilo i starší ročníky). Óčko ani nebyl můj návrh, já tomu jen vymyslel netrefné jméno. Byl tu zmíněný i fakt, že lepší to, co si připravili oni, než nic. A padl dotaz, zda bych radši psal písemku? No.. stokrát radši.

Vlastně jsem v tomto článku chtěl napsat omluvu Ziky, které si vážím pro její úžasné slohy, kvalitní názory a dobré vyjadřování (narozdíl od většiny třídy umí opravdu i mluvit! A česky!!). Nejsem její kamarád a nikdy jím ani nebudu, protože každý stojíme na jiné straně (na straně? Neustále tvrdím, že naše třída je rozdělena na dvě strany, ale není.. pokud tedy nemůže jeden člověk tvořit jednu stranu!). Napsala mi sem taky komentář.. velice vyčítavý komentář. Už si přesně nepamatuji, co v něm stálo, ale nijak mě to nepotěšilo, což byl i předpokládám záměr. Ta holka mě vážně nesnáší. Vlastně se jí ani nedivím, jí ne, protože ona má pravdu s tím, že jsem naprostý vymatlaný idiot (nenapsala to, ale divil bych se, kdyby si to nemyslela) - oproti ní jsem. Nicméně je škoda, že se přidala k druhé straně (= ke třídě - a obrátila svůj ctěný hřbet ode mě :D).

No a nadále bych zde chtěl informovat vás, úplně všechny návštěvníky mého blogu, že vyhlašuji stav moderovaných komentářů. Nenechám se tady veřejně urážet před mými přáteli. To opravdu ne. Povolím klidně reklamy i kritiku, ale nikdy ne takové pomluvy, jaké mi sem psaly mé spolužačky včera a spolužáci zhruba před měsícem.
Mně tady na hlavu nikdo srát nebude!

Krásnou noc. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky