↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pondělí 25. října 2010

Vánoce s Johnem!

Zpráva pro
FANOUŠKY JOHNA 5

Na oficiálních stránkách Johna 5 se nedávno nově objevila informace, že John vydá kalendář pro rok 2011. Pod tímto masivním sdělením stálo malým písmem, že do tohoto projektu smí přispívat i fanoušci a to tak, že zašlou Emmě (správkyně Johnových stránek) Johnovi fotografie (které sami nafotili buď na Mayhemu nebo současném tour Roba Zombieho), aby se později mohly ty nejlepší vybrat pro nový kalendář!
Pár fotek jak z Mayhemu, tak z tour už jsem vám přikládal, a tak jsem na nový kalendář velice zvědav, ale bohužel si myslíš, že do Čech opět nedorazí! :(
Nicméně tento skvost by měl vyjít na Vánoce a stane se tak dárkem od Johna všem příznivcům!
Tuším, že nikdo z vás v nejlbližší době v Americe nebyl a i kdyby, tak pravděpodobnost, že náhodou zabrosuíte k místu konání koncertu Roba Zombieho, je mizivá, ale i tak vám přiložím e-mailovou adresu, na kterou se zasílají fotografie. Nevím, k čemu vám to bude, ale když už jsem ji jednou zahlídl.. j5calender2011@gmail.com. Pamatujte ale na to, že veškeré fanouškovské mejly budou bez slitování smazány. Už podle znění adresy vám nepochybně mohlo dojít, že jde vskutku o adresu speciálně vytvořenou pro tento účel.. tak velkolepá akce to je! Vždyť John vydá svůj první kalendář vůbec!

Ještě takový dodatek.. stát to bude mezi 28 až 30 dolary..

Zpráva pro
FANKLUB JOHNA 5 U MĚ NA BLOGU

Klávesnice jako vymalovaná

Obrázek, který vidíte výše není ukradený z oficiálních stránek, nýbrž jde o výrobek na zakázku vyrobený u jedné sympatické slečny, která prodává přes úspěšný internetový obchůdek. Pokud by si členové fanklubu chtěli objednat něco podobného, tak máte jedinečnou možnost učinit tak zde.
Ošem Katty (majitelka) vám dokýže vyrobit vše, na co si vzpomenete.. od toaleťáku po Hello Kitty (fujtajbl, doufám, že takovouhle objednávku nikdo z vás neučiní.. :D).
Ale zpět k fanklubu.. trochu to tu zaostává, takže pořádám menší nábor fanoušků.. já věřím, že John brzy najde v ČR/SR spoustu příznivců. ;) Vstupní poplatek není.. naopak bych možná mohl pro fanoušky zařídit na zboží ve výše zmíněném internetovém obchodě slevu.. ale reakci Katty ještě neznám, takže nic neslibuji, ovšem doufám, že bude ráda s našim fanklubem spolupracovat.

Takže.. myslím, že pěkný by bylo kdyžtak něco hromadně pro fanklub objednat na Vánoce.. a myslím, že čím více lidí by mělo o něco zájem, tím míň by vyšlo na jedince.. vím, že už působím jako z teleshoppingu.. jako drogovej nutič, který vám prostě nutí tu nejlepší mařku, co se urodila, ale lidi, ono to tak je! :D :D

Na všechny komentáře, ktreré vám dlužím, odpovím pozdě v noci. :D

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky