↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

pátek 23. července 2010

Drazí moji spřátelení...

Toto je takové menší upozornění, které později smažu, ovšem i přesto ho považuji za důležité a všechny návštěvníky tohoto blogu prosím o přečtení.. hlavně SB nebo blogy, se kterými jsem v přátelském vztahu.. ;)

1.
Jsem sklerotik - to je vám doufám už věc známá :D protože já se tím nijak netajím a v mnohých případech na to i upozorňuji a skrývám se za to, když se mi něco nevyvede podle plánu :D
I tentokrát to hodlám svést na drahou přítelkyni sklerózu.. a jde o toto: mám spoustu spřátelených blogů, kterých si velice vážím a zároveň navštěvuji i blogy, se kterými jsem nespřátelil a přesto si s adminy rozumíme a mým problémem je, že v tom mám guláš! :D
Proto chci, abyste všichni, kdo mě máte zapsaného v SB zhlédli rubriku SB a zjistili, jestli vás tam mám a pokud ne, dejte mi to vědět.. myslím, že by byla škoda, kdybych na někoho zapomněl, protože vás všechny považuji za kvalitní blogaře a vaše blogy mnohdy za mistrovská díla, která rád navštěvuji.. ;)

2.
Za další problém považuji taková 'zbytečná' spřátelení.. já nejsem na vašich blogách denně a rozhodně nemám v plánu to měnit, ale rád k vám někdy zabrousím a většina z vás má nejspíš i zkušenosti s mými opravdu obsáhlými komentáři k vašim článkům. :D Ale neříkám, že komentuji vždy všechno.. mnohdy se najdou i články, ke kterým nemám moc, co říct, ale na vaše blogy chodím a rozhodně se nikdy nesnížím k něčemu jako je psát "obíhačka". Takže vvás prosím, abyste mi to nepsali taky a když ke mě zabrousíte, byl bych rád, kdybyste se k mému článku třeba jen okrajově vyjádřili.. ;)
Jenže jsem teď při průzkumu narazil na pár blogů, se kterými nejsem vůbec v kontaktu a přesto je mám v SB.. a to považuji za zbytečné spřátelení..
A to se týká Lady-minnie-princess, která ke mě zašla asi dvakrát za celou existenci svého blogu a nedávno jsem se dozvěděl, že ho snad i úplně ukončila, takže toto SB mažu.. :'(
Dalším případem je Nujkina, která sice teď pozměnila design hezky, ale přístup k mému blogu vůbec a nejsem si jistý, jestli tu vůbec někdy byla, takže pokud si toto nepřečte a do konce měsíce se mi neohlásí, tak mažu..
A dalším blogem, u kterého si nejsem tedy jistý je Sabinka.. od 17. června tam nic nepřibylo a jápochybuji, že se ten blog ještě někdy rozjede.. ale budu si hrát na trpělivého, protože Sab ke mě občas i zašla.. ;)
A doufám, že tohle jsou všichni hříšníci.. chápu, že jsou prázdniny a nemáte čas.. však po vás taky nechci zázraky.. i já jsem byl teď týden pryč.. ;)

3.
Frindsite.. toť pojem, což..? Poprvé jsem získal statut 'friendsite' (a že už jsem se stal se svým blogem hodně věcmi.. v neposlední řadě i originálním bratrským blogem :D)
Takže bylo mi ctí stát se přátelským blogem Suzyy, se kterou jsme si už dlouho rozuměli a k jejiž článkům jsem měl většinou co říct.. protože i když ona to nepřipouští, jsou inteligentní! ;)


Suzyy
Považuji ji z sympatickou, skvělou a velice krásnou dívku (no je to metalistka - to mluví samo za sebe :D) s kvalitními názory psané pokaždé zajímavou formou.. ;)
Je to milovnice podzimu (můj člověk) a milovnice té nejlepší folk-metalové skupiny Eluveitie (už jsem psal, že je to můj člověk..? :D)
Takže ti děkuji za návrh stát se tvým friendsite, budu jím rád.. ;)
A všem doporučuji se na její kvalitní AUTORSKÝ blog podívat.. ;)

4.
Dostal jsem cenu.. za spřátelení.. tak nevděčné, že já se proti těmhle cenám tak urputně a neústupně stavím.. :D ale jsem za to vděčný a moc ti děkuji, je to nádherné a slibuji, že ti taky něco vyvedu.. ale bohužel ti to sem z nedsotatku času hodím až někdy v srpnu spolu s cenami za kreativní soutěž.. ;)
Diplom
Nádherná práce.. mě každá takováhle cena vždycky děsně dojme.. a mám pocit,m že právě Haf ještě nemám zapsanou.. to budu muset napravit.. ;)

5.
Nepořádám a nikdy nebudu pořádat 'nábory affs'. Spřáteluji s blogy, které se strefují do mého stylu a s jejichž autory si kápneme do noty.. nespřáteluji s blogy o Hanně Montane, Seleně Gomez, Demi Lovato, Bieberovi a podobných celebritách - ne na první napsání ''ahojky hezu blog, nechceš spřátelit?'' - možná po bližším poznání.. znám několik blogařek, které se svým stylem nestrefují do toho mého a přesto bych je mezi SB rád viděl ;) ale berte na vědomí, že každý spřátelený blog si zabírá místo v mém srdci a já bych nerad takovými místy plýtval.. ;) pokud by někdo měl chuť spřátelit, neodmítnu ho (ne hned :D), ale stejně bych ho radši ještě víc poznal, než s ním uzavřu další zbytečné přátelství jako v případě Nujkiny, Sabinky a Lady-minnie-princess.. :( ;)

Děkuji za pozornost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky