↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

sobota 24. července 2010

Ceny, ale zklamu vás - pro mě! :D

Nějak se mi na 'skladě' hromadí ceny za různé bleskovky a podobné soutěže, takže jsem se konečně rozhodl je zveřejnit.. ;)

1. jmenovky:

John 5
Fender
Mě se líbí.. a co vám? :D Problém je, že jsem dosáhl až takovýho stupně sklerózy, že si nepamatuji od koho a za co jsou.. :( myslím, ale že při nejmenším jedna z nich je za párty.. děkuji.. děkuji moc - kdyby sem náhodou autor/ři těchto cen zabrousil/i, prosím ho/je, aby mi dal/i vědět.. ;) :)

2. společný diplom

diplom
Nikdy jsem ve splečných diplomech neviděl takovou krásu jako v samostatných,a le samozřejmě si ho vážím taky.. děkuji moc! ;) :)

3.  diplom s Mansonem
diplom
To také není špatně zpracovaný diplom.. dělat přes glitterfy.com je vlastně hrozně jednoduché a primitivní, ale mnohdy tomu ty výsledky neodpovdají.. nádherný, děkuji Aduš! ;)

4. diplom s Johnem!
diplom
Překrásný vytvor.. tentokrát za spřátelení.. o pardon - za friendsite .. od suzyy! ;) Takže děkuji moc.. takovéhle nádherné dílo mě vždy potěší.. :)

Jenom upozorňuji některé z vás: John 5 je kytarsita.. ex-kytarista Marilyna Mansona a současný kytarista Roba Zombieho.. nejedná se o skupinu! ;)

5. diplom přímo magický...

diplom
Nevím, co mi to jen připomíná.. vesmír? Tajemno plné nádherných světelných obrazců..? Možné to je.. každopádně, tento diplom jsem obdržel teď čerstvě a děkuji za něj Hrašulce :)

6. extra cena.. :D

rezavé potrubí
Za tento výtvor děkuji Labandě.. příběh rezavého potrubí je dlouhý jako samo mé přátelství s ní.. tedy - v mém převyprávění by bylo.. tak to zkusím ve zkratce (to je pro mě skoro nemožné.. :D). Neustále jsem Labandě lichotil, že je nepochybně jednou z nejlepších grafiček a že není nic, s čím by si neporadila ( no a ještě mi řekněte, že se mnou nesouhlasíte!). Tak se vpodstatě zrodil nápad rezavého potrubí.. jen jsem utrousil, že i z tohoto tématu by dokázala udělat něco nádherného a posuďte sami.. já myslím, že jsem měl pravdu.. Labando, ty jsi skvělá! ;) .)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky