↓↓Nové příspěvky přibývají v rubrice METALOVÁ PACIČKA, všechny ostatní rubriky jsou archivem starých blogů z blog.cz ↓↓

sobota 18. září 2010

Velká cena Domažlic je odstartovaná..

Opět jsem sprostě ukradl nedpis z jedné parodie.. ovšem tento článek nebude o trapných parodií.. Ani o formulích, které nadpis tak nenápadně připomíná.. Hodlám odstartovat něco jiného..

Obrázky Animace

Tímto chci odstartovat svojí narozeninovou párty!
Kytara
Za chvíli vám sem hodím první rozjezdovou soutěž, ovšem ještě předtím vás chci obeznámit s pravidly. Ano, možná je to divné, ale i "metalová kalba" má svá pravidla.
A tady jsou:

Nebudu dělat ceny zvlášť za každou soutěž, nýbrž vám budu počítat body a kdo jich bude mít na konci nejvíc, ten prostě vyhraje největší balík cen. Zkrátka ale nepřijde nikdo. ;)

Má oslava má název metalová kalba, takže otázky se můžou mnohdy metalu týkat, čili fanynky Demi Lovato prosím, aby mi nepsaly, že jsou to na ně moc těžké věci, které nikdy nemůžou znát. ;)
Však přijdou soutěže, ve kterých můžou excelovat všichni. ;)

Berte taky na vědomí, že tato kalbička má hlavně pobavit, takže pro různé bleskovčičky zahoďte Google a vymýšlejte, co vás napadne. ;) Originality a fantazie si cením mnohdy víc jak vyhledávačů. ;)

No .. Bavte se! :)

(P.S. ten dort ve tvaru kytary bohužel není můj. Obrázek jsem zčořil z netu plný doufání v to, že k narozeninám dostanu něco podobného :D)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky